Foodhallen R'dam biedt podium voor foodtrucks

Foodhallen R'dam biedt podium voor foodtrucks

De Foodhallen Rotterdam biedt een podium voor stilstaande foodtrucks en culinaire concepten. Foodtrucks, Rollende keukens en Culinaire snackbussen welkom in bruisende hotspot op Zuid.

De Foodhallen Rotterdam is deze zomer op zoek naar nieuwe (lokale) culinaire concepten om het foodaanbod uit te breiden. Nu het festivalseizoen helaas niet doorgaat zijn ook ondernemers van Foodtrucks, Rollende keukens en Culinaire snackbussen welkom om hun concept op een van de iconische locaties van Rotterdam te vestigen. Binnenkort opent de Foodhallen Rotterdam weer de deuren van het monumentale pakhuis op Zuid. Met de 1100m2 en het grote buitenterras waar de Rotterdamse hotspot over beschikt, is het bij uitstek de plek waar de anderhalve meter afstand gewaarborgd blijft.

We Celebrate Flavors

Nu iedereen staat te springen om weer buiten de deur te eten of een terras te pakken leent de Foodhallen zich bij uitstek voor een culinaire wereldreis dichtbij huis. Met verschillende foodstands worden smaken en culturen van over de hele wereld samengebracht. Van sterrenzaak tot babyrestaurant, de Foodhallen Rotterdam staat altijd open om vernieuwende en spraakmakende culinaire concepten aan het aanbod toe te voegen. Niet voor niets is het credo: We Celebrate Flavors. Ondernemers die hun concept willen uitrollen in de Foodhallen Rotterdam, kunnen zich via rotterdam@foodhallen.nl opgeven.

Over de Foodhallen Rotterdam

De Foodhallen Rotterdam bevindt zich in het monumentale pakhuis Pakhuismeesteren, op één van de mooiste en spannendste plekken van de stad. Het gebouw werd vanaf 1818 gebruikt om exotische ingrediënten uit verre landen in op te slaan. Nu is het een geliefde verzamelplek voor eten en drinken van over de hele wereld, met gerechten uit twaalf verschillende keukens. In het industriële gebouw zijn de rauwe randjes van het oude pakhuis behouden, zoals hoge onafgewerkte plafonds en betonen pilaren. Het centrale punt is de bar in het midden van de hal, met onder andere ambachtelijke en lokale bieren en internationale wijnklassiekers.

Artikel delen