Gala Les Patrons Cuisiniers op 6 september

Gala Les Patrons Cuisiniers op 6 september

Op 6 september organiseert het culinaire genootschap Les Patrons Cuisiniers haar jaarlijkse grand gala. Het event, met als thema The Roaring Twenties zal dit jaar plaatsvinden in Beachclub O. aan het Noordwijkse strand. Edwin Vinke** zal als keukenchef koken en leiding geven aan de unieke sterrenbrigade van 22 andere patrons.

Les Patrons Cuisiniers: sfeervolle avond

Les patrons cuisiniers

6 september ontvangt het genootschap haar gasten in black tie cocktail voor een sfeervolle avond bij Beachclub O. bij Hotels van Oranje in Noordwijk. Gasten genieten hier een avond lang van eten, drinken en ontmoetingen in de swingende stijl van The Roaring Twenties.

War Child

Per avond kunnen de Patrons 350 gasten ontvangen. Voor het eerste diner op 6 september zijn nog kaarten verkrijgbaar. De opbrengst van de tweede avond, het galadiner op 7 september, komt volledig ten goede aan War Child en is al helemaal uitverkocht.

Frank Visser, voorzitter van Les Patrons Cuisiniers is geraakt door de steun en het enthousiasme van de gasten en het enthousiasme en de inzet van ‘zijn’ Patrons. “Het is fantastisch aan alle reacties te proeven dat de gasten ons hebben gemist en tegelijkertijd het goede doel willen steunen. Het motiveert ons allemaal nóg meer om het allerbeste te geven en er absoluut onvergetelijke avonden van te maken.”

Artikel delen