Sterrenchef Edwin Vinke kookt in Hemingway

Sterrenchef Edwin Vinke kookt in Hemingway

Op 8 november 2020 vond de derde editie plaats van het gastchef event in Restaurant Hemingway, deze keer was het niemand minder dan tweesterrenchef Edwin Vinke. Chefs die hem voor gingen waren Dennis Huwaë van Restaurant Daalder in Amsterdam en Syrco Bakker van Pure C in Cadzand-Bad. 

Edwin Vinke en Torben Bouterse koken samenhemingway chef edwin vinke

Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide restaurants terug te laten komen in een 6-gangen menu.

Vanwege de COVID-19 maatregelen was er gekozen voor een late lunch zodat gasten tot het einde konden genieten van bijpassende wijnen bij elk gerechten.

Derde editie gastchef in Hemingway

‘De derde editie met Edwin Vinke was binnen de maatregelen van het RIVM een passend succes. De gasten vonden de gerechten tegen elkaar opgewassen en waren zeer te spreken over de gewaagde smaakcombinaties en verrassende dranken’ aldus Operations Manager Tim Schimmel.

In combinatie met hotelovernachting

Het evenement had een intieme setting, was wederom binnen no time uitverkocht en in combinatie met een hotelovernachting voor alle gasten een heerlijk weekendje weg.

Deze gastchef evenementen zijn in het leven geroepen om de gasten van Hemingway culinair te verrassen. En staan al een aantal nieuwe data voor gastchefs op het programma. Wie deze chefs zullen zijn wordt nog even spannend gehouden.

Artikel delen