Gastronomie Festival ondersteunt voedselbank

Gastronomie Festival ondersteunt voedselbank

Op zondag 2 en maandag 3 februari 2020 vindt de eerste editie plaats van het Gastronomie Festival in MartiniPlaza Groningen.

Organisatoren Bidfood NL, HorecaGroningen.nl en MartiniPlaza hebben alles uit de kast gehaald om bezoekers twee dagen van culinaire totaalbeleving te bieden tijdens het nieuwe indoor festival. Daarbij kunnen bezoekers de voedselbank helpen.

Volle festival vloer

Van stands met wijn, oesterzwambitterballen, sushi, koffie, tapas en boerenijs, tot speciaalbieren, eierballen, vegetarische maaltijden, gerechten van het Hogeland, Wagyu vlees tot Nederlands MRIJ en gerechten uit de streek. Je komt het allemaal tegen op het Gastronomie Festival. Ook kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende proeverijen en (kook)workshops en kunnen bezoekers informatie krijgen over ingrediënten en bereidingswijzen.

De voedselbank

De bezoeker van het festival kan de voedselbank helpen. De organisatie vraagt aan elke bezoeker een blik soep mee te nemen om zo de voedselbank te steunen. Deze actie is in samenwerking met de voedselbank en bij de ingang kan de bezoeker het blik soep afgeven.
 

Artikel delen