Gastronomixs is vernieuwd: meer topchefs

Gastronomixs is vernieuwd: meer topchefs

Vanaf de lancering in 2012 werkten 150 topchefs mee aan de ontwikkeling van de ruim 5.000 componenten (deelrecepten) op Gastronomixs. Met de lancering van een compleet vernieuwd platform komt daar heel veel nieuwe content bij van onder andere Soenil Bahadoer**, Dennis Middeldorp* en Merijn van Berlo.

Gastronomixs

Gastronomixs is een crossmediale ideeëngenerator voor chefs en foodprofessionals die willen innoveren. Het platform is een inspiratie voor bijna 30.000 koks en ruim 30 vakopleidingen. Gastronomixs heeft met het nieuwe platform verbeteringen doorgevoerd in de zoekfunctie en het design. Daarnaast zijn er 120 nieuwe recepten gelanceerd van onder andere: Merijn van Berlo (Nederland), Benoit Dewitte* (België), Jp McMahon* (Ierland) en Ben Murphy (Verenigd Koninkrijk).

Smaakcombinaties van Nederlandse topchefs op Gastronomixs

Naast componenten (deelrecepten) gaan chefs vanaf nu ook smaakcombinaties delen op het platform. Bij 30 ingrediënten vind je, naast klassieke smaakcombinaties, ook 2 smaakcombinaties van bekende chefs. Onder andere Nelson Tanate, Angélique Schmeinck, Soenil Bahadoer** en Dennis Middeldorp* delen hun favoriete smaakcombinatie.

Artikel delen