advertorial

Gratis webtraining voor cateraars om je gast gezond te laten kiezen

Gratis webtraining Voedingscentrum

Gratis webtraining voor cateraars om je gast gezond te laten kiezen

Steeds meer horecabezoekers maken gezonde en duurzame keuzes. Toch blijven er allerlei ongezonde verleidingen op de loer liggen. Ben je benieuwd hoe je je gasten kunt helpen die te weerstaan? In deze webtraining voor cateringmedewerkers van het Voedingscentrum leer je in 15 minuten over gezond en duurzaam eten en hoe je jouw gasten hiertoe verleidt.

Ontdek jouw verleidingskracht

De webtraining is voor iedereen die werkt in de catering. Met de training stoom jij jezelf in 15 minuten klaar om betere keuzes onweerstaanbaar te maken. Er is geen inlog nodig.

Start de webtraining

Ontvang een gratis kookboek

Met de webtraining ontdek je spelenderwijs meer over gezond en duurzaam eten en hoe je jouw gasten daar automatisch naartoe trekt. Natuurlijk krijg je ook de kans om je verleidingskracht te testen. Je hoeft er niet voor in te loggen. En smaakt het naar meer? Laat je e-mailadres achter en het Voedingscentrum houdt je op de hoogte. Je ontvangt hiervoor een gratis kookboek ‘Lekker voor weinig’.

Kiezen jouw gasten echt zelf?

Het lijkt misschien of je gasten zelf kiezen, maar de geur van versgebakken broodjes, kleurrijke reclames van hamburgers en een ander zien genieten van een heerlijke tosti... Al deze signalen sturen hun keuzegedrag, vaak zonder dat ze het merken. En we weten: de meeste mensen willen gezondere en duurzamere keuzes maken. Een mooie kans voor jou! Want dat betekent dat jij, jouw gasten kunt helpen om die keuzes te maken.

Gratis webtraining Voedingscentrum_2
Webtraining van het Voedingscentrum

Hoe? Ontdek jouw verleidingskracht

Met deze webtraining maak je laagdrempelig kennis met de basis die nodig is om betere keuzes onweerstaanbaar te maken. Aan de hand van inspirerende voorbeelden, take-aways en prikkelende oefeningen ontdek je meer over gezond en duurzaam eten en hoe je je gasten hiertoe kunt verleiden. De training geeft je ook inzicht in hoe ver je - samen met je collega’s - al bent op het gebied van gezonde en duurzame gerechten maken en aanbieden.

Samen gezonder en duurzamer

Een gezonde eetomgeving creëren doen we samen. Verandering gaat niet van de ene op de andere dag. Dat kost tijd en energie. Dat geldt niet alleen voor jou als medewerker, maar ook voor je gasten. Luister daarom naar de behoeften en wensen van je gasten, deel je ideeën met je collega's en blijf openstaan voor nieuwe mogelijkheden. Als we ons er samen voor inzetten, heeft dat een positieve impact op de gezondheid van onze gasten en op de planeet. 

Ook voor je collega’s

Deel de webtraining met je collega’s en kijk samen wat jullie stap voor stap kunnen doen om het verschil te maken. Want met kleine veranderingen in grote aantallen, heb je grote impact!

Het Voedingscentrum

Het Voedingscentrum biedt consumenten en professionals wetenschappelijke en onafhankelijke informatie over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze. Daarvoor krijgt het subsidie van de overheid. Het Voedingscentrum neemt geen geld aan van bedrijven. Het kan daardoor praktische informatie geven zonder commercieel belang.

Artikel delen