HanTing Delivery breidt uit met nieuwe 'kits'

Tags: chef

HanTing Delivery breidt uit met nieuwe 'kits'

HanTing Delivery werd in oktober 2020 door chef Han Ji gelanceerd. Het bezorgplatform biedt zes verschillende restaurants om de Oosterse keuken in huis te halen. Daarbij kunnen mensen sinds kort ook kiezen voor een 'kit': alle ingrediënten in de kits zijn gesneden, voorgekookt en in de juiste hoeveelheden verpakt. 

HanTing Delivery: zes restaurants

hantingVia het platform kunnen gerechten en menu’s van de foodconcepten UMAMI by Han, Streetfood by Han, Restaurant Zheng, Japanese Sandwich Bar en Japanese Curry Bar binnen dertig minuten worden thuisbezorgd of worden opgehaald. Daarnaast biedt het platform sinds kort verschillende @home kits om op makkelijk wijze een volledig Oosterse eetbeleving op tafel te zetten. Alle ingrediënten in de kits zijn gesneden, voorgekookt en in de juiste hoeveelheden verpakt. De gerechten hoeven enkel nog opgemaakt en opgewarmd te worden. Ten slotte zijn er op HanTing.Delivery diverse Food Stores te vinden voor Aziatische producten, theesoorten, voeding en ingrediënten die je niet zomaar in de supermarkt vindt.

@home kits van Zheng

Dineren als een keizer kan met de uitgebreide @home kits van restaurant Zheng. Net zoals bij de restaurant experience is dit een avondvullend diner. Net zoals de belangrijkste ambtenaren van China dit vroeger deden tijdens het jaarlijkse Zheng nieuwjaarsbanket, maakt de besteller met Zheng@home in vier gangen een culinaire reis door China. In elke gang spelen de smaken, lokale ingrediënten, keuken en traditionele kooktechnieken van één Chinees gebied de hoofdrol. Op het menu staan onder andere pikante zeebaars en kalfrib eye, of de vegetarische optie met enoki, asperges, shiitake, taro en tofu op tafel.

UMAMI @ home

Daarnaast biedt HanTing Delivery het toegankelijkere concept van UMAMI@home. Een vier gangen shared dining menu met diverse side dishes en snacks, waarin het Oosten en Westen samenkomen. Zoals dat ook het geval is de UMAMI by Han restaurants. Gerechten zijn onder andere ossenhaas, lamsschouder, gerookte rode bietenzalm en zeebaars en diverse soorten groenten.

One meal sets

Simpeler zijn de One meal sets. Hierbij krijgt de besteller één royaal hoofdgerecht voor twee personen zoals malse Franse lamsschenkel, een hele zeebaars of de vegetarische optie, omringd door verschillende bijgerechten. 

Asian high tea

Tenslotte is er de uitgebreide Asian high tea. Naast bekende zoetigheden zoals macarons, bonbons, popcorn en een variatie aan chips, zijn de kits voorzien van snacks met een Aziatische twist zoals egg tarts, anijsbroodjes en hartige bao buns belegd met ossenhaas of gerookte zalm. Ook ontbreekt een selectie aan delicate theeën uit de Zheng Tea Room niet . Naast de classic variant, is er ook de Imperial box, waarbij het assortiment is uitgebreid met Imperial kaviaar, blini’s en een halve fles champagne of sake. Beide kits zijn voor twee personen.

Artikel delen