advertorial

advertorial
promotioneel
Een goed ontbijt is dé start van de dag én een belangrijk moment voor hotelgasten. Nu steeds meer hotels het ontbijt los aanbieden, kiezen gasten bewuster en verwachten zij een hogere kwaliteit en beleving. Ontdek de vier must-haves van Vandemoortele die inspelen op deze hoge verwachtingen.
Gasten willen keuze: van een klassiek Frans ontbijt tot gezonde, bewuste opties. Het traditionele buffet met brood en cereals maakt daarom plaats voor een gevarieerder aanbod, met luxere producten zoals viennoiserie, patisserie en plantaardige alternatieven.
Kwalitatief goede bakkerijproducten vormen de basis van een goed ontbijt. Banquet d’Or biedt een breed assortiment van ambachtelijke producten, zoals gevulde croissants, mini-viennoiserie en knapperige baguettes. Elk Banquet d’Or product wordt ontwikkeld op basis van hoogwaardige Franse ingrediënten en traditionele recepturen. Dit zorgt voor een premium geur- en smaakbeleving die doet denken aan de authentieke Franse boulangeries.
*Tekst gaat verder onder het grijze kader
Een bewuste levensstijl is tegenwoordig niet alleen een trend, maar een blijvende keuze die steeds meer gasten maken. Om deze groeiende groep te bedienen, biedt Vandemoortele plant-based croissants en chocoladebroodjes aan die in smaak en kwaliteit gelijkwaardig zijn aan de klassieke varianten.
Frank van Unnik, Culinair Adviseur Vandemoortele Professional:
“Je gasten verwachten een ontbijt dat net dat beetje extra biedt. Verras ze bijvoorbeeld eens met een Italiaanse Focaccia Ligure Sandwich. Snijd deze in repen en beleg ze met hummus of roerei voor een heerlijke twist. Deze producten zijn niet alleen ideaal voor het ontbijt, maar ook perfect voor een lekker tussendoortje, high tea of borrel.”