Tweesterrenchefs koken bij Hof Aan Zee

Tweesterrenchefs koken bij Hof Aan Zee

Na de succesvolle editie vorig jaar met Jacco Langelaar (Gastrologik** Stockholm, Oaxen Krog** Stockholm) als gastchef, komt nu chef Ian Doyle de keukenbrigade versterken.

Vanaf 1 maart komt Ian Doyle (Noma** Kopenhagen, Oaxen Krog ** Stockholm) twee weken lang met de keukenbrigade van Hof Aan Zee samenwerken. Samen met mede sterrenchef Jacco Langelaar bereidt hij op zondag 15 en maandag 16 maart een diner. Gasten kunnen een Scandinavische smaakcombinaties met locale Zeeuwse ingrediënten verwachten. 

Hof Aan Zee

Hof Aan Zee is een restaurant gevestigd in een historische Scandinavische boerderij in Koudekerke. De ideeën van de keukenbrigade zijn verwant aan die van de New Nordic Cuisine. Technieken worden overgenomen van restaurants in Scandinavië en toegepast in het Zeeuwse restaurant. De Nordic stijl is niet alleen terug te vinden in degerechten, maar ook in de manier van werken: vrijzinnig, gastvrij en puur.

Artikel delen