Inschrijven The Hottest Chef 2020

Inschrijven The Hottest Chef 2020

In mei 2020 vindt de strijd om de titel HOTTEST CHEF 2020 plaats tussen tien uitverkoren chefs. TABASCO® saus roept alle chefs in Nederland op: SPICE UP THE DUTCH!

Ben jij amateur of professioneel chef, bbq master, cateraar, blogger, student of een creatieve foodie? TABASCO® daagt je uit om je ultieme ‘SPICED DUTCH GERECHT’ te ontwikkelen met één of meerdere Tabascoproducten. De prijs: naast de titel HOTTEST CHEF 2020, een culinaire trip naar Avery Island, USA.

Competitie

De competitie wordt in Nederland voor de vijfde keer gehouden. In tegenstelling tot eerdere edities, kan dit jaar iedereen mee doen, ongeacht leeftijd of achtergrond. Deelnemers hebben keuze uit een breed gamma van Tabasco sauzen. De organisatie is dan ook heel benieuwd naar de inzendingen waar naast rood, groen, Chipotle of Habanerosaus ook de Srirachasaus ingezet mag worden. De jury beoordeelt tevens de toelichting die met het recept en de foto bij inschrijving moet worden toegevoegd. Op 15 april worden de tien finalisten bekend gemaakt die op 12 mei hun gerecht mogen bereiden en presenteren aan de jury. Het winnende gerecht wordt tevens gepresenteerd aan de Nederlandse foodpers met jouw naam.

Vakjury

De jury staat onder leiding van BBQ-specialist Jord Althuizen (Smokey Goodness). Hij wordt onder andere bijgestaan door Felix Wilbrink, culinair journalist Telegraaf, Lars Drost, winnaar van de Hottest Chef Competition 2015 en tegenwoordig sous-chef bij Ciel Bleu** en Tabasco’s corporate chef Gary Evans.

Stuur je recept met foto en toelichting in vóór 1 april 2020 via de website

Artikel delen