Inspiratie voor jouw menu: Proef CAS Culinair op Gastvrij Rotterdam

CAS Culinair Petites Croquettes

Inspiratie voor jouw menu: Proef CAS Culinair op Gastvrij Rotterdam

Geef je borrelkaart een upgrade met de diverse Petites Croquettes van CAS Culinair. Door de unieke smaken bied jij je gasten een verrassende borrelplank aan, waar ze graag voor terugkomen. Proeven? Meld je dan hier aan voor de gratis borrelplank van CAS Culinair op Gastvrij Rotterdam van 18 tot en met 20 september (stand 4.107)! CAS Culinair schotelt je inspirerende borrelhapjes voor: van castronomisch lekkere Petites Croquettes tot verrassende Mexicano®- en Beckers-hapjes. Tijdens Gastvrij Rotterdam geldt: 4 + 1 gratis op het hele assortiment van CAS Culinair.

Aan het nadenken over je nieuwe menukaart? Als foodprofessional wil jij je gasten blijven verrassen. Met het assortiment van CAS Culinair maak jij unieke creaties in een handomdraai! De bites en croquettes zijn niet alleen snel klaar, maar ook multi-inzetbaar en heerlijk origineel.

CAS Culinair zet jouw zaak op de kaart

Van een originele borrelplank tot een goedgevulde salade: met de CAS Petites Croquettes til jij je gerechten naar een hoger niveau. Varieer erop los met de 9 verrassende smaken van deze heerlijke Croquettes!

*Tekst gaat verder onder de foto en grijze kader

Cas_Culinair_Borrelplank_Croquettes
Croquettes van CAS Culinair

Gratis borrelplank

Graag even voorproeven? Meld je dan aan voor de gratis borrelplank van CAS Culinair op Gastvrij Rotterdam van 18 tot en met 20 september! CAS Culinair schotelt je inspirerende borrelhapjes voor: van castronomisch lekkere Petites Croquettes tot verrassende Mexicano®- en Beckers-hapjes. Meld je hiervoor aan via de website van CAS Culinair via onderstaande knop.

Meld je hier aan!Meld je hier aan!

Inspiratiebrochure

Kan jij helaas niet naar de beurs komen, maar vind je deze Croquettes wel interessant? Download dan de inspiratiebrochure of vraag een gratis proefpakket aan via de website van CAS Culinair.

Artikel delen