Jonathan Zandbergen vertrekt na 8 jaar als executive chef bij Merlet*

Jonathan Zandbergen
Tags: chef

Jonathan Zandbergen vertrekt na 8 jaar als executive chef bij Merlet*

Na een zeer intensieve en succesvolle periode van ruim acht jaar vertrekt Jonathan Zandbergen als executive chef bij Merlet* in Schoorl. "We kijken terug op een intensieve en succesvolle samenwerking maar we zijn aan het einde gekomen. Samen met de brigades gaan we van de komende kerstperiode voor onze gasten nog een culinair feestje maken om daarmee in gepaste stijl afscheid van elkaar te kunnen nemen."

Talent en succes

“Jonathan kwam in de zomer van 2015 en hij heeft vanaf dag één zeer vakkundig en toegewijd gezicht en richting gegeven aan de keuken en daarmee Merlet nog weer verder op de kaart gezet. We waren bekend met zijn talenten, zie ook zijn talloze onderscheidingen en prijzen, maar zijn energie en drive is onnavolgbaar. We zijn dankbaar en kijken terug op een boeiende en bloeiende tijd die ons veel heeft gebracht. Inclusief en zeker niet beperkt tot een fantastisch talentvol team", vertelt Martin van Bourgonje; mede-eigenaar van Merelt.

Uitdagingen

Zandbergen: “De investeringsgeest van Martin van Bourgonje, en het feit dat ook hij het belang ziet van vernieuwen en innoveren, heeft mij de ruimte geboden voor mijn voortdurende zoektocht naar nieuwe uitdagingen. Altijd met iets nieuws bezig zijn, dat is mijn trigger. Mede naar aanleiding van mijn eigen kook- en inspiratieplatform CHEFF’D startten we vorig jaar samen nog het vernieuwende chef’s table concept, CHEFFD Atelier. Ik ga me nu beraden op mijn toekomst. Er liggen verschillende opties die ik de komende periode in alle rust ga bekijken om pas daarna te beslissen”.

'Er liggen verschillende opties die ik de komende periode in alle rust ga bekijken om pas daarna te beslissen'

Kertdagen

Van Bourgonje: “De komende kerstdagen beloven wederom een succes te worden. Daarna drinken we een goed glas op het afscheid en kunnen we terugkijken op een geweldige samenwerking. Om daarna de ruimte te geven aan onze nieuwe chef, waarover later meer."

Artikel delen