Nieuw wereldmenu voor restaurant LEO's International Flavors in Den Haag

Leo's International Flavors
Tags: menu

Nieuw wereldmenu voor restaurant LEO's International Flavors in Den Haag

Restaurant LEO’s International Flavors in het Leonardo Royal Hotel Den Haag vierde recent haar 1-jarig bestaan. De zaak lanceerde een nieuwe menukaart waarbij gasten meegenomen worden door verschillende werelddelen. Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees mee!

Nieuwe menukaart

Restaurant LEO’s International Flavors in het Leonardo Royal Hotel Den Haag vierde dit jaar haar 1-jarig bestaan. De zaak serveert gerechten geïnspireerd op diverse wereldkeukens. In aanloop naar deze speciale dag ontwikkelde het keukenteam onder leiding van Sido de Brabander een compleet nieuw menu. Op de kaart staan authentieke shared dining-gerechten: van Thaise groene curry en Amerikaanse crab cake tot Hongaarse goulash. LEO’s neemt haar gasten mee op een spectaculaire reis door verschillende werelddelen. De dranken blijven trouwens ook niet achter en kregen een internationaal karakter, afgestemd op de seizoenen.

'Je hoeft niet op reis te gaan om wereldkeukens te proeven. Stap gewoon bij ons binnen'

Patrick Aarsman, general manager van LEO’s International Flavors vertelt over het nieuwe menu: “Je hoeft niet op reis te gaan om de échte wereldkeukens te proeven. Men kan gewoon bij ons naar binnen stappen om kennis te maken met authentieke gerechten. Ons internationale keukenteam werkt samen met internationale chefs om deze gerechten te ontwikkelen. We kijken ernaar uit om onze vaste gasten te verrassen met nieuwe smaken en om nieuwe gasten te ontvangen.”

*Tekst gaat verder onder de foto's.

LEOs International Flavors-Den Haag-3
LEOs International Flavors-Den Haag-5 LEOs International Flavors-Den Haag-2

LEO’s vierde het bestaan met andere jarige Leo’s

Grappig weetje: voor het 1-jarig bestaan nodigde LEO’s International Flavors alle jarige ‘Leo’s’ uit de buurt uit om te dineren in het gelijknamige restaurant. Tijdens het verjaardagsfeest kregen alle jarigen een viergangenmenu met diverse topgerechten van het afgelopen jaar, zoals Japanse beef tataki, Koraanse sticky chicken en Scandinavische gravad lax. Erg creatief bedacht vinden wij!

“Je verjaardag vieren doe je niet alleen”, vertelt Aarsman. “Daarom nodigden wij al onze naamgenoten uit voor deze avond. En zoals bij ons hoort, zijn al onze gasten volledig in de watten gelegd. Alle Leo’s ontvingen als welkomstdrankje de huisgemaakte LEO’S Royal Dutch Gin met tonic en een persoonlijke menukaart met uitleg over het viergangen-tasting menu. Het dessert was cliché een taartje met één kaars die we gezamenlijk uitbliezen.”

LEO’s Food Festivals

Ook organiseert LEO’s foodfestivals waarbij een internationale chef samen met chef-kok Sido de Brabander een menu maakt met nieuwe smaken. Elk festival zet een specifieke keuken in de schijnwerpers. In mei staat het menu in het teken van Vietnam en in oktober is het de beurt aan wereldkeuken Maleisië.

Over LEO’s International Flavors Den Haag

LEO’S International Flavors is een restaurantconcept waar gerechten worden geserveerd die geïnspireerd zijn op keukens van over de hele wereld. Hierbij draait het om de authentieke smaken met een persoonlijke touch van chef Sido de Brabander en zijn keukenteam. Alle gerechten op de menukaart zijn bedoeld voor ‘shared dining’: kleinere porties die gasten kunnen delen om meerdere smaken te ontdekken. Met een luxueus modern design creëert restaurant, bar en lounge LEO’S een gastvrije sfeer in een historische lobby. Het restaurantconcept LEO’S International Flavors is sinds april 2022 ook te bezoeken in Leonardo Royal Hotel Amsterdam.

Over Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is centraal gelegen in de internationale zone van Den Haag, tussen het Ambassadewezen, Scheveningen strand en het stadscentrum. Het hotel beschikt over 178 luxe kamers en suites, restaurant LEO’S International Flavors, 900 m2 wellness faciliteiten en tien multifunctionele vergaderzalen.

Artikel delen