Hiermee bied je je gasten een echt verwenmoment

Koffie drinkende vrouwen en Lonka

Hiermee bied je je gasten een echt verwenmoment

Laat je gasten bij de koffie of thee echte gastvrijheid ervaren door er een verwennerij van te maken. Bij Lonka doen ze dat al decennialang. Want wie kent ze niet: die lekkere smeuïge blokjes soft nougat en fudge, waar het merk bekend om is geworden?

“Als je een Lonkaatje openmaakt, dan weet je dat je een smeuïg product bij je koffie of thee hebt. Het is echt een ambachtelijk verwenmoment. En je proeft dat het is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten”, vertellen accountmanager Janneke Bruijns en categorymanager Noraly Maas enthousiast.

Echt iets speciaals

Als horecaondernemer bied je je gasten hiermee echt iets speciaals. Een lekkernij, gemaakt volgens een authentiek recept. De geschiedenis van Lonka gaat immers ver terug, naar 1920 toen de eerste vestiging werd geopend in Breda. En vanaf die tijd is het merk nooit weggeweest. Maas: “Als je vraagt aan mensen: ken je Lonka, dan zeggen de meesten: ja, dat is die lekkere soft nougat!”
'Het is een puur product, met ingrediënten van natuurlijke herkomst'

Puur product

Gevraagd naar de typerende kenmerken van Lonka, springt één ding eruit, volgens Bruijns: “Het is echt een puur product, dat bestaat uit ingrediënten van natuurlijke herkomst.” De nougat bijvoorbeeld wordt gemaakt op basis van honing, eiwit, suiker, noten en fruit. “Die ingrediënten zijn van zichzelf natuurlijk al lekker, je hebt verder weinig toevoegingen nodig.”

Verder worden er gecertificeerde ingrediënten gebruikt. Dat betekent dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de leefomstandigheden van de boeren, met de natuur en het milieu. Zo is voorbeeld de chocolade gecertificeerd met een Rainforest Alliance-keurmerk.

*Tekst gaat verder onder foto.

verwenmoment met Lonka

Luxe voor een scherpe prijs

Lonka levert al jaren aan grote ketens als Loetje en Mac Donalds, maar vooral ook aan lokale horecaondernemers. Die zien uiteraard ook de voordelen van Lonka. Het wordt vers geleverd, in handige dozen. Ze zijn per stuk verpakt en smelten niet naast een warme drank. Niet onbelangrijk: het biedt luxe tegen een scherpe prijs.

Vier soorten Lonka

Met Lonka soft fudge en Lonka soft Noga genieten jouw gasten extra van hun kopje koffie of thee, ook als afsluiter bij het diner. Lonka is glutenvrij en vegetarisch. Je kunt kiezen uit vier soorten:

- Soft fudge caramel

- Soft nougat pinda en fruit

- Soft nougat pinda en melkchocolade

- Soft nougat caramel

Tip!

Ter inspiratie vind je op de site van Lonka en bij de groothandels diverse koffierecepten en tips.
Koffie-en-lonka-blokjes
Artikel delen