advertorial

Makro is trotse partner van Michelin en de Michelin-evenementen

Makro Michelin

Makro is trotse partner van Michelin en de Michelin-evenementen

De MICHELIN Sterren worden maandag 30 mei uitgereikt. Makro is trotse partner van Michelin en de evenementen rondom de Michelin uitreiking. Op zondag 29 mei trapt Michelin samen met Makro af met het Michelin Chef’s Night diner.

Makro: partner van Michelin

De Michelin uitreikingen zijn de belangrijkste jaarlijkse uitreikingen binnen de Horeca. Het gaat hierbij om absolute topsport, gastronomie is namelijk meer dan alleen koken. Het gaat om het concept, de beleving en de verwachting van de gast overtreffen. Daarom steunt Makro Michelin als partner. "Makro is een serieuze partner voor horeca ondernemers; dat laten we zien door het leveren van producten en wijnen van kwaliteit. Gastronomie en gastvrijheid staan altijd centraal bij ons", aldus Mark Pieters, Head of Horeca bij Makro. Op maandag 30 mei worden de MICHELIN Sterren van 2022 bekendgemaakt tijdens de Star Revelation in het De La Mar Theater in AmsterdamOok dit jaar zal Makro als partner van Michelin op pad gaan om de Michelin plaques te overhandigen aan de restaurants in Nederland die één, twee of drie sterren hebben behaald.

29 mei: MIchelin Chef’s Night Diner en bekendmaking Bib Gourmand 2022

Op de zondag voor de uitreiking van de MICHELIN Sterren vindt het Michelin Chef’s Night Diner plaats in het Okura Hotel in Amsterdam. Tijdens dit diner worden de Bib Gourmand restaurants van 2022 bekendgemaakt en wordt er gekookt op hoog niveau. Er wordt gekookt door chefkok Michel Westerman van het Okura hotel, Bram Postel van restaurant Serre en Ron Blaauw van Ron Gastrobar.

30 mei: Star Revelation en Michelin Gala Diner

In het De La Mar Theater in Amsterdam vindt dit jaar de Star Revelation 2022 plaats. Vanaf 11.30 worden hier de restaurants bekendgemaakt die een, twee of drie sterren hebben behaald. Wanneer je de Star Revelation 2022 live wilt volgen, klik dan op deze link om de livestream te bekijken.
Aansluitend vindt het Michelin Gala Diner plaats, wederom in het Okura hotel in Amsterdam. Hier wordt - met ingrediënten van Makro - gekookt op sterrenniveau door chefkok Jonnie Boer van restaurant de Librije en chefkok Arjan Speelman van restaurant Ciel Bleu. De bijpassende wijnen die geschonken worden bij het menu op dit Michelin Gala Diner zijn ook afkomstig van Makro. 

Artikel delen