advertorial

Zo haal je meer rendement uit elke borrel met KaasTengels®

Zo haal je meer rendement uit elke borrel met KaasTengels®

Met de zomer voor de deur en de lockdowns achter de rug heeft iedereen wel iets in te halen: de gast heeft quality time op het terras moeten missen, de ondernemer zijn gasten en de bijbehorende omzet. Maar het ziet er gelukkig weer goed uit. Om méér omzet uit de borrel te halen is Topking een campagne gestart met KaasTengels in de hoofdrol.

KaasTengels dus. De originele Hollandse snack met het Oosterse tintje. Als favoriete terrassnack is de KaasTengel bezig aan een gestage opmars. Nederlanders en kaas horen nu eenmaal bij elkaar, zeker met een drankje op het terras. Het assortiment van KaasTengels kent inmiddels vier smaakvarianten: Oude Kaas, Old Amsterdam, Sweet Chilli en Jonge Kaas.

Streepje voor

Alleen, hoe houd je die smaken uit elkaar als ze samen uit de frituur komen? Simpel: met het gekleurde streepje. Elke variant heeft zijn eigen kleur, aangebracht met natuurlijke kleurstoffen - dus safe. Het streepje is niet alleen handig voor keuken en bediening, maar ook de gasten weten nu dat ze de originele KaasTengels krijgen. Die hebben toch een streepje voor…

TopKing_KaasTengels_2

Crunchy piramide

Horecaondernemers doen er veel aan om ervoor te zorgen dat gasten zich thuis voelen en niets tekortkomen. Het serveren van KaasTengels moet in dat plaatje passen. Dus ontwikkelde Topking een speciaal plankje om de KaasTengels op te serveren en noemt deze creatie ‘het lekkerste kaasplankje van Nederland’. Het principe is eenvoudig, alleen je moet er maar net opkomen. Door een inkeping in het eikenhout kunnen de snacks worden gestapeld tot een crunchy piramide van - naar wens - zeven of negen KaasTengels. Uiteraard is er ook een uitsparing voor het sausbakje.

Gratis KaasPlankje

KaasTengels_Plank_1200x1200pxMet het lekkerste kaasplankje van Nederland biedt de ondernemer een echte beleving. De gast ervaart waar voor z’n geld en - tip - met een oneven aantal snacks is de kans op herhaalaankoop groter. Ter introductie én als aftrap van het terrasseizoen geeft KaasTengels een gratis KaasPlankje weg bij elke aankoop van drie verpakkingen KaasTengels. Het spreekt voor zich dat extra plankjes eenvoudig bij te bestellen zijn. Een speciale menukaarthouder met topkaart voor op tafel brengt de gasten bovendien sneller op het juiste idee.
Kortom, wat Topking betreft wordt het een geslaagd terrasseizoen!

Bestel nu een gratis KaasPlankje(s)!

Vul je gegevens in via onderstaande button en ontvang binnen enkele dagen je bestelling inclusief KaasPlankje(s).

Bestel hier

Artikel delen