advertorial

Michelin-chef Frank Lantz biedt gratis proefpakket veganistische bouillons aan

Uhhmami

Michelin-chef Frank Lantz biedt gratis proefpakket veganistische bouillons aan

Klassieke gerechten op eenvoudige wijze transformeren in lekkere plantaardige alternatieven? Dat kan nu met de veganistische bouillon en smaakmakers Uhhmami, gepionierd door de Deense Michelin-chef Frank Lantz. Het voedingsmerk is gespecialiseerd in het plantaardige, smaakvolle umami. Bestel een gratis proefpakket.

Uhhmami is een veganistisch alternatief voor de gemakkelijke bouillonblokjes. Deze goedkope bouillonblokjes zijn gemaakt van ondefinieerbare en twijfelachtige ingrediënten en enorme hoeveelheden zout, waardoor het moeilijk is om ermee te werken tijdens het koken. De frustratie over het ontbreken van een goed alternatief vormde de motivatie om een duurzaam en gebruiksvriendelijk product te creëren met hoge kwaliteit en heerlijke smaak, zonder gebruik van allerlei toevoegingen. Het resultaat is Uhhmami.

*Tekst gaat verder onder kader.

Gratis proefpakket

Frank Lantz biedt je een gratis proefpakket aan. Probeer Uhhmami uit in je gerechten en sta versteld van de smaak.

Bestel gratis proefpakket

Bouillon in poedervorm

Uhhmami bestaat uit een assortiment bouillons en smaakmakers die direct nieuwe diepte, complexiteit en smaak aan je gerechten kunnen toevoegen. De bouillons zijn verkrijgbaar in poedervorm en zijn geïnspireerd op de vier klassieke basisbouillons; rundvlees, kip, vis en groenten. Je kunt ze op dezelfde manier gebruiken: enkel toevoegen aan water. De producten zijn gebakken, gedroogd en gefermenteerd totdat er een resultaat bereikt is dat vergelijkbaar is met ouderwetse, langzaam gegaarde bouillon.

*Tekst gaat verder onder de foto.

Uhhmami_2

Smaak van truffel, kaas en bacon

Smaken die onder meer truffel, blauwe kaas, Parmezaanse kaas en bacon vertegenwoordigen, kunnen worden gebruikt als smaakmaker om je gerecht nog meer dimensie te geven. Alle acht smaken zijn 100 procent veganistisch, biologisch, allergenenvrij en vrij van additieven. De smaken komen op dezelfde manier tot stand als in een professionele keuken: from scratch en met goede ingrediënten.

*Tekst gaat verder onder kader.

Eigenschappen van Uhhmami

  • Vegan/plantaardig
  • Biologisch
  • Allergenenvrij
  • Glutenvrij
  • Lactose vrij
  • Soja vrij
  • GMO vrij
  • Halal

Vernieuwde klassieke smaken

Door de klassieke componenten van zijn vroegere gerechten te deconstrueren, was Lantz in staat om deze smaken opnieuw uit te vinden als nieuwe en verbeterde plantaardige alternatieven. Hierdoor manifesteerde Uhhmami zich als een uniek assortiment biologische, plantaardige smaakmakers en bouillons. Bij Uhhmami gaat het niet om het imiteren van de elementen van op vlees gebaseerde smaken, maar om het opnieuw uitvinden ervan. Op deze manier creëert het merk gloednieuwe smaken met verse, biologische en dierproefvrije ingrediënten.

*Tekst gaat verder onder de foto.

Uhhmami_1

Awardwinning

Uhhmami heeft al verschillende prestigieuze prijzen binnengesleept, waaronder de Horecava Sustainability Award, SIAL Paris Innovation Award en de Best New Organic Product Award BIOFACH / VIVANESSBEST.

Uhhmami - Awards

Uhhmami is verkrijgbaar bij Bidfood en VHC. Lees meer over het merk in dit online magazine.

Artikel delen