[Fotoalbum] MISO SUSHI, Rotterdam

[Fotoalbum] MISO SUSHI, Rotterdam

In het Rotterdamse Plaza opende onlangs de deuren van MISO SUSHI: een nieuw all you can eat-restaurant met moderne inrichting. De twee gigantische muurschilderingen van Japanse sumoworstelaars zijn absoluut de blikvangers in de zaak. Bekijk hieronder de foto's van de nieuwe zaak.

Rotterdam kent veel eetculturen en sushi heeft daarbinnen een sterke positie verworven. MISO SUSHI is een nieuwe aanwinst voor de Aziatische keuken in de stad en probeert een verbinding te leggen tussen een bekende succesformule en een bijzondere eetbeleving. "All you can eat staat als een huis, daar moet je niet te veel aan willen veranderen. Wij kozen ervoor om deze formule in een nieuwe jas te steken door onze gasten te verrassen met een bijzondere eetbeleving. Eten bij MISO SUSHI is echt een avondje uit", vertelt Yan Ji van MISO SUSHI.

Sumokunst
Ji doelt op de prachtige setting van het kersverse restaurant. Het interieur tilt het een bezoek volgens hem aan MISO SUSHI naar een hoger plan. Klassieke Japanse elementen worden afgewisseld met modern Europees design. De blikvangers in de zaak zijn twee gigantische muurschilderingen van Japanse sumoworstelaars, die speciaal voor MISO SUSHI werden ontworpen. "Hoe langer je rondkijkt, hoe meer details je in het restaurant ziet. We hebben over alle grote en kleine dingen nagedacht."

Á la carte
Om de gasten ook culinair te verrassen heeft MISO SUSHI een uitgebreid all you can eat-menu met ruim honderd Aziatische lekkernijen. Gasten kunnen twee uur lang gerechten bestellen verspreid over vijf rondes. Van vegetarische maki’s en handrolls tot specialiteiten van de grill en bite size poké bowls. Prijzen voor de lunch beginnen bij 19,50 euro per persoon. Onbeperkt dineren kan vanaf 27,50 euro. Het is ook mogelijk om a la carte-gerechten te bestellen.

Artikel delen