Next-level grillen op de barbecue met Churrasco en Flambadou

Forged Churrasco

Next-level grillen op de barbecue met Churrasco en Flambadou

Forged, bekend van de messen, komt met een nieuw BBQ-concept: Forged Churrasco. Perfect voor een spectaculaire BBQ-avond en uitermate geschikt voor cateraars en restaurants bij het serveren van (grote) groepen.

Grote spiesen boven de barbecue

Vlees, vuur, goed gereedschap en nóg beter gezelschap; dat zijn zo’n beetje de ingrediënten van een geslaagde Churrasco-avond. Het ziet er ook meteen indrukwekkend uit, die grote spiesen boven de barbecue. De spiesen en vorken zijn 50, 60 of zelfs 70 centimeter lang. Door de geslepen V-vorm van de spies blijft het vlees, de vis en de groente prima zitten, ook na het grillen, waardoor je het ook als een echte Argentijnse gastheer, aan tafel, van de spies kunt snijden.

Met de gietijzeren serveerpan en een groot Forged slagersmes serveer je het gerecht uit tussen de gasten, zoals in een echte Churrascaria. De serveerpan zorgt ervoor dat alle heerlijke sappen netjes opgevangen worden en met de RVS grijptangen kunnen je gasten de heerlijke stukken vlees, vers van het mes, op hun bord leggen. Het overgebleven vlees op de spies neem je mee terug naar het vuur om verder te grillen.

Forged Churrasco

Forged Flambadou: sissende smaakmaker

Hete kolen, hoog vuur en druipend vet dat al sissend vlam vat: dat is de Flambadou. Het instrument wordt al sinds de middeleeuwen gebruikt om gegrild vlees de heerlijke smaak van geflambeerd vet te geven.

De gietijzeren kegel van de Flambadou is speciaal ontworpen om direct in de vlammen van een open vuur of de hete kolen van een barbecue verhit te worden, tot ‘ie gloeit alsof ‘ie net uit de hoogovens komt. Als de kegel roodgloeiend is, kan er vet in gestopt worden. Rund- of varkensvet, gerookt spekvet, maar ook het vel van een mooie kip is er erg geschikt voor. Zolang het vet maar een vaste vorm heeft zodat het in de gloeiende Flambadou langzaam smelt en al vlammend over het eten op tafel kan druppelen.

Met de Flambadou breng je sfeer aan tafel. Het sissende vet vat vlam in de gloeiende Flambadou waardoor je op een spectaculaire manier indruk maakt op je gasten. En door de lengte van 1 meter en het olijfhouten handvat kun je de gloeiende Flambadou ook veilig gebruiken tussen je gasten.

Over Forged

Forged wordt ontwikkeld vanuit een enorme liefde voor koken, barbecueën en tafelen. Het merk staat voor in het oog springend design, robuuste kwaliteit en meer dan waar voor je geld. Kijk hier voor meer informatie over Forged en de verschillende productlijnen.

Forged Churrasco Forged Churrasco
Artikel delen