Nieuw: Maak je gerechten af met Loaded Toppings van Verstegen

Loaded Toppings

Nieuw: Maak je gerechten af met Loaded Toppings van Verstegen

Verstegen introduceert Loaded Toppings: kant-en-klare, rijkgevulde en efficiënte maaltijdcomponenten. De Loaded Toppings zijn gevuld met grove stukken groenten, vegetarische rulstukjes en Verstegen kruiden en specerijen en ze bevatten geen toegevoegde suikers. Met de Loaded Toppings maak je het jezelf en de keuken heel eenvoudig om in te spelen op de grote vraag naar loaded gerechten.

De lekkerste loaded gerechten

Loaded gerechten zijn heel populair. Tegelijkertijd groeit ook de vraag naar vegetarische en vegan gerechten. Met Loaded Topping heb je een antwoord op beide ontwikkelingen. Zo creëer je in een handomdraai de lekkerste loaded gerechten op een vega(n) basis. Of voeg zelf vlees toe om je eigen draai aan je gerecht te geven.

Met Loaded Toppings kun je alle kanten op zonder uitgebreide mise-en-place. Van loaded hotdogs tot loaded fries, en van pulled nacho’s tot Italian caprese. De Loaded Toppings zijn verkrijgbaar in de vier smaken Korean, Italian, Mexican en Indian coconut curry waarmee Verstegen inspeelt op populaire wereldkeukens.

Verstegen_Indian Loaded Fries Verstegen_Italian Spaghetti


Kant-en-klaar gemak

Loaded Topping is een échte margemaker voor jouw menu. De toppings zijn namelijk allemaal kant-en-klaar en zowel warm als koud te gebruiken. De mise-en-place wordt daardoor stukken korter en dat zorgt voor een enorme tijdwinst. In een handomdraai zijn de loaded gerechten klaar om te serveren of te bezorgen. Ideaal voor elke foodprofessional. De Loaded Toppings zijn verpakt in easy-to-use 1 liter bekers en te vinden in het koelschap.


Loaded kwaliteit

De Loaded Toppings zijn stuk voor stuk met zorg bereid en van de hoge, consistente kwaliteit die je van Verstegen gewend bent. Elke topping is rijkgevuld en perfect op smaak gebracht met Verstegen kruiden en specerijen. Met Loaded Topping heb je een vega(n) maaltijdcomponent in handen om klanten te kunnen inspireren en te verrassen met de lekkerste loaded gerechten. Het toppunt van smaak, gemak en kwaliteit!

Vraag nu jouw gratis Loaded Topping aan

Heb jij een horecazaak en wil jij gratis één Loaded Topping uitproberen? Vraag via onderstaande button dan nu één gratis Loaded Topping aan!

Vraag aan!

Artikel delen