Nieuwe chef de cuisine in The White Room *

Nieuwe chef de cuisine in The White Room *

Er waait een frisse wind door de keuken van Restaurant The White Room *. Vanaf heden mag Tristan de Boer zich chef de cuisine noemen van het met een Michelinster bekroonde restaurant, in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Samen met signature chef Jacob Jan Boerma zet hij de huidige richting van het restaurant voort, maar niet zonder zijn eigen creativiteit hieraan toe te voegen. Tristan neemt het stokje over van chef Randy Karman, die een andere uitdaging aangaat.

the white room tristan de boer

Tristan de Boer volgt Randy Karman op

Tristan de Boer is klaar om de leiding over het keukenteam te nemen en start direct na het zomerreces van The White Room *. Hiermee volgt hij de jonge Randy Karman op, die de keuken van The White Room * gepassioneerd heeft mogen leiden. In deze periode heeft Randy zowel de kenmerkende stijl van Jacob Jan geïntegreerd, als zijn eigen creativiteit gevolgd. Nu gaat hij zich richten op zijn toekomst buiten NH Hotel Group. Wij bedanken Randy voor zijn inzet en gedrevenheid en kijken uit naar zijn verdere succes in het vervolg van zijn carrière.

Tristan de Boer

Tristan de Boer startte zijn carrière na zijn opleiding in 2013 bij Ron Blaauw ** in Amsterdam. Vervolgens ging hij aan de slag bij diverse sterrenzaken als Aan de Poel **, onder leiding van topchefs. In 2016 besloot hij zijn horizon te verbreden als sous-chef bij Librije’s Zusje ** (nu Spectrum **) in het luxueuze Waldorf Astoria Amsterdam. Sinds 2018 heeft Tristan posities als head chef vervuld bij diverse high-end restaurants.

De Boer zegt over zijn nieuwe stap in zijn carrière bij The White Room *: “Ik kijk er naar uit om onze gasten in The White Room * onze bekende culinaire beleving te blijven bieden en hen kennis te laten maken met mijn gerechten’. Het is een geweldige uitdaging en als geboren en getogen Amsterdammer, zit ik in dit prachtige pand midden op de Dam helemaal op mijn plek.”

Jacob Jan Boerma voegt hieraan toe: “Nederland barst van de jonge talenten. Het is mooi dat we met Tristan zo'n jong talent de kans kunnen geven in The White Room *''.

the white room gerecht

Over The White Room

The White Room opende in 2016 de deuren in vijfsterrenhotel NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky. Onder signatuur van 3* Michelin chef Jacob Jan Boerma biedt The White Room een verfijnde, moderne keuken in een historische omgeving: The White Room is gevestigd in de oudste restaurantlocatie van Amsterdam in een prachtig onderhouden, monumentaal pand. The White Room, samen met Grand Café Krasnapolsky en bar The Tailor, geeft invulling aan één van de kernwaarden van het hotelmerk: gastronomie.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!

Artikel delen