Nieuw: Hot&Spicy Chicken Poppers + gratis proefpakket voor de horeca

Hot & Spicy Chicken Poppers Duca

Nieuw: Hot&Spicy Chicken Poppers + gratis proefpakket voor de horeca

Tijd voor wat extra spice! Zijn jouw gasten toe aan wat extra pit? Duca Streetfood, Nederlandse leverancier van streetfood hapjes, introduceert haar nieuwste aanwinst: Hot&Spicy Chicken Poppers. Vraag hier of hieronder een gratis proefpakket aan en breng een bezoek aan de stand van Duca (4.006) op Gastvrij Rotterdam waar onder andere de Hot&Spicy Chicken Poppers geserveerd zullen worden.

Hot&Spicy Chicken Poppers

Hot&Spicy Chicken Poppers zijn de nieuwste snacks in het assortiment van Duca Streetfood.

  • Klein formaat (bitesize) snackjes
  • Pittige variant van de bestaande ‘normale’ Duca popcorn nuggets
  • Basis van dit product is 100% kipfilet,  mals en van hoge kwaliteit
  • Omhuld door een krokant en pittig korstje
  • Iets donkerder van kleur (en iets roder) om onderscheid te kunnen zien tussen de normale variant en deze hot&spicy variant

Veel serveermogelijkheden

De Hot&Spicy Chicken Poppers kunnen geserveerd worden als losse snack met een topping of saus, maar er zijn veel meer serveermogelijkheden. Zo zijn de snacks ook leuk te combineren op een borrelplank of sharing dish met de normale Duca Kipfilet Popcorn Nuggets en bijvoorbeeld rauwkorst. "Door de knapperige gekruide korst is deze snack ideaal voor iedereen die wel wat extra’s aandurft."

Borrelplank Hot & Spicy Chicken Poppers Duca
Borrelplank met de traditionele én Hot&Spicy Chicken Poppers

Gratis proefpakket

Benieuwd geworden naar de nieuwste Hot&Spicy Chicken Poppers van Duca? Vraag dan via de onderstaande button een gratis proefpakket aan. Krokant met een vleugje pit, perfect voor een borrel of als side-dish van je maaltijd!

Vraag hier een gratis proefpakket aan!

Benieuwd naar meer? Duca is 18 t/m 20 september te vinden op Gastvrij Rotterdam op stand 4.006. Hier zullen ze de Hot&Spicy Chicken Poppers ook serveren.

Meer eetmomenten per dag

Passend in de trend naar meer eetmomenten per dag geniet men vaker van kleine hapjes. Hierbij gaat het vooral om de kwaliteit, de authentieke smaak en niet om de hoeveelheid.

Fingerfood is bij Duca de standaard. Duca wil mensen graag samen laten genieten van streetfood uit alle streken en bereikbaar maken voor een brede groep mensen. Bekijk hier het volledige assortiment van Duca Streetfood.

Hot & Spicy Chicken Poppers_Advertorial Duca Schaal Hot & Spicy Chicken Poppers Duca
Artikel delen