DOGtoberfest: eten en drinken voor goed doel

Dogtoberfest

DOGtoberfest: eten en drinken voor goed doel

Lagunitas organiseert op 22 oktober het DOGtoberfest bij PLLEK Amsterdam. Gasten kunnen met hun hond komen eten en leveren daarmee een bijdrage aan Dieren Opvang Amsterdam (DOA).

Dogtoberfest

Lagunitas, dochteronderneming van Heineken, heeft iets met honden, zoals op de verpakkingen te zien is. In alle landen waarin Lagunitas actief is, wordt in oktober DOGtoberfest gehouden. Met als doel geld in te zamelen voor een goed doel waarin honden centraal staan. Lagunitas Nederland heeft gekozen om samen te werken met het grootste dierenasiel van Nederland: DOA. Om in oktober zoveel mogelijk geld op te halen voor DOA heeft Lagunitas twee acties opgezet.

De eerste is achter de rug: van 10-15 oktober doneerde Lagunitas per verkocht glas in heel Nederland, 10 cent aan Dierenasiel Amsterdam (DOA)!

De tweede activiteit is het hondendiner op 22 oktober. Voor 35 euro (inclusief vijf bier) krijgen de gasten een driegangendiner geserveerd, ook voor de hond. Verder is er muziek, kan je je als gast laten portretteren met je hond en kan de hond naar de groomingsalon in de Lagunitas camper. Er is een hondengedragstherapeut én een veiling van de hondenaccessoires.

Dogtoberfest Lagunitas

Artikel delen