10-sterrendiner op Taste of Amsterdam 2019

10-sterrendiner op Taste of Amsterdam 2019

Nationale en internationale foodies en topchefs verzamelen zich weer van 31 mei t/m 3 juni in het Amstelpark voor Taste. 

Na het jubileumjaar barst Taste of Amsterdam dit jaar voor de 11e keer los in het Amstelpark met hoofdsponsor NEFF. De afgelopen jaren is het culinaire evenement veelzijdiger dan ooit geworden. Met deze editie 20+ restaurants, meer dan 100 gerechten, masterclasses, kookworkshops, proeverijen en een delicatessenmarkt. De focus is: culinair genieten! Het thema waarop Taste of Amsterdam zich keer op keer weet te onderscheiden als restaurantfestival. Topchefs uit binnen- en buitenland verzamelen zich van 31 mei tot en met 3 juni om bezoekers omver te blazen met de nieuwste culinaire innovaties en smaaksensaties. Last but not least lanceert Taste een nieuwe feature in Amsterdam. De NEFF Chef’s Table: exclusief tafelen bij wereldse topchefs tijdens intieme kooksessies.

NEFF Chef’s Table
Taste of Amsterdam staat na 10 jaar nog volop in het teken van vernieuwing. Een nieuwe feature, meer duurzame oplossingen en een overvloed aan nieuwe smaken. Het restaurantfestival staat niet stil en presenteert elk jaar culinaire trends en innovaties op een manier die toegankelijk is voor elke foodie. Naast smaak blijft maximaal genieten een hoofdpijler van Taste. Hoofdsponsor NEFF presenteert deze editie opnieuw de NEFF Kookschool en Kinderkeuken, NEFF Chef’s Theater en een nieuwe parel; NEFF Chef’s Table. Een primeur op Taste of Amsterdam: aanschuiven in een intieme setting terwijl topchefs live voor jou koken. Zittend rondom de keuken, kunnen bezoekers meegenieten van kookspektakels van tientallen sterren. Chef en ambassadeur van de Franse keuken Alain Caron neemt een Frans sterrenteam mee om één van de speciale sessies te vervullen. Dit team is samen goed voor 10(!) sterren. Een zeldzame vertoning en nog nooit eerder gepresenteerd op een culinair festival in Nederland. Per sessie kunnen 30 fijnproevers genieten. Voor de NEFF Chef’s Table worden exclusieve tickets verkocht. De verkoop gaat van start wanneer het definitieve programma bekend is. Meer informatie volgt snel!

No plastic allowed!
Vanaf dit jaar is Taste plastic-vrij. In plaats van plastic tafelgerei zijn alle disposables natuurlijk afbreekbaar. Dit betekent dat alle borden, bestek, servetten en bekers zijn gemaakt van palmbladeren. Op het evenement zelf, maar ook achter de schermen wordt er bewust omgegaan met het scheiden van afval. Daarnaast maakt Taste zo veel mogelijk gebruik van de groene netaansluitingen die in het Amstelpark beschikbaar zijn en worden er meer fietsenrekken geplaatst. Ook de nieuwe Noord/Zuidlijn biedt extra groene mogelijkheden met een stop vlak bij het park.

 

 

Artikel delen