8 finalisten Columbus Trophy bekend

8 finalisten Columbus Trophy bekend

De acht finalisten van de Columbus Trophy- prijs zijn bekend. Deze aanmoedigingsprijs is voor succesvolle startende entrepreneurs die leverancier zijn aan de hospitality en/of een innovatief hospitalityconcept ontwikkeld hebben.

Deze ideeën en producten zullen de 8 finalisten tijdens horecavakbeurs BBB Maastricht presenteren op Place des Amis.

De Columbus Trophy
Vergeleken met andere wedstrijden voor innovatieve horecaconcepten in Europa, richt de Columbus Trophy zich niet alleen op het product maar juist ook op de ondernemer achter het product. Veel jonge ondernemers hebben grote ambities en veel potentie, maar vinden het lastig om door te zetten als ze een tegenslag ervaren. De Columbus Trophy geeft deze ondernemers het spreekwoordelijke duwtje in de rug.

De finalisten
De acht finalisten van de 15​e​ editie van de Columbus Trophy:
- SPRUIT Foods - Douwe Tinga
- Tippr - Colin Westerwoudt
- The Good Roll - Ries Bokken
- Vieno - Anne van der Wijst
- BRUM - Bram van Oostenbruggen
- Kaplock - Dhargyál van Oorschot en Willem Pennings
- thuiseten.nl - Elmar Eckstein
- Zwamburg - Rob Hermans

De finale bijeenkomst
Tijdens de finale bijeenkomst, welke plaats zal vinden op vrijdag 24 augustus 2018 in Maastricht, presenteren de acht finalisten zichzelf aan de hand van drie pijlers; ondernemerschap, financieel / commercieel en innovatie. De ondernemers, het bedrijf en het product of de dienst worden beoordeeld door een 20-koppige vakjury waarin alle segmenten van hospitality vertegenwoordigd zijn.

BBB Maastricht - Place des Amis
De winnaar van de Columbus Trophy wordt tijdens horecavakbeurs BBB Maastricht op maandag 8 oktober 2018 bekend gemaakt. Iedere finalist presenteert zichzelf en zijn product op Place des Amis; het netwerkplein gesitueerd in het hart van horecavakbeurs BBB Maastricht. Op het plein zijn diverse activiteiten zoals ontvangsten van verschillende netwerkclubs, de opening van BBB, de BBB standhoudersborrel en meerdere prijsuitreikingen.

Artikel delen