Aandacht voor Int. Hamburger Day

Aandacht voor Int. Hamburger Day

In Amerika, land of the fries and home of the burger, vieren ze al jaren: meimaand, burgermaand. Natuurlijk kunnen we in Nederland niet achterblijven, vinden ze bij Diego's.

Speciaal ter gelegenheid van de door Diego's in het leven geroepen ''meimaand, burgermaand'' maak je bij de burgerzaak kans op een jaar lang gratis burgers.

Jaar lang gratis burgers
Na de duurste hamburger ter wereld in 2017 en burgers voor twee euro in 2018 op de internationale dag van de hamburger pakt Diego's uit Rotterdam het dit jaar wat groter aan. De hele maand mei is hambeugermaand. Daarom gratis frietjes bij je burger, een gratis tweede patty op je broodje, korting op je burger… De hele maand mei viert Diego's de hamburger met leuke acties en kortingen. En als klap op de vuurpijl geven ze vandaag, op International Hamburger Day, 5 kaarten weg waarmee je een jaar lang gratis burgers kan eten. Hoe? Kom je langs of doe je een bestelling via Ubereats dan heb je kans dat je een gouden burger in het doosje vindt, Heb jij deze burger, dan win je aan kaart waar mee je 1 keer in de week 1 gratis burger kan komen scoren en dat een jaar lang. 
 

Artikel delen