Aftellen naar Horecava 2020

Aftellen naar Horecava 2020

Horecava, dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche, staat weer voor de deur.

Laat je inspireren om jouw gast van morgen nog beter te bedienen en speel met jouw onderneming in op de nieuwste trends. 4 dagen lang staat RAI Amsterdam bomvol met diverse foodservice partijen, innovatieve start-ups en interessante sprekers. Neem deel aan workshops, kennis- en inspiratiesessies en beleef de toekomst van 13 tot en met 16 januari in RAI Amsterdam.

Nieuw: Facility & Hospitality

Hier vind je allerlei facilitaire leveranciers en dienstverleners. Op het kennisplein van Facility & Hospitality vind je de nieuwste innovaties en producten en een netwerktafel waar meerdere keren per dag een presentatie of workshop gegeven wordt. Daarnaast worden er ook lunchsessies voor facilitair genodigden georganiseerd. Hier delen beleidsmakers en toonaangevende experts hun visie en kennis. Wil je meer weten over dit onderwerp? Kom dan vooral een kijkje nemen in hal 3.

Start-upLAB groter dan ooit

Meer start-ups dan ooit staan er de komende Horecava op het Start-upLAB. Frisse blikken, nieuwe ideeën, andere invalshoeken; de start-ups op het LAB laten je kennismaken met de nieuwste inzichten en innovaties. Van app tot zoet kruidige drank en van groen relatiegeschenk tot plantaardige cake. Nieuwsgierig naar welke verfrissende ideeën en start-ups de komende jaren de markt bestormen? Breng dan vooral een bezoek aan het Start-upLAB in hal 5 en laat je verrassingen door meer dan 50 startende ondernemers.

Hot item: Personeelsplein

Het is bekend dat het vinden van personeel een grote uitdaging is in de branche. Horecava heeft daarom een nieuw initiatief neergezet: het Personeelsplein. Zet op het Personeelsplein jouw wervingsvraag uit en experts zoeken de juiste match voor nieuw personeel. Ideaal als je op zoek bent naar een bakker, bartender, chef of host(es). Je vindt hier mogelijkheden om de gasttevredenheid te verhogen door high tech betaaloplossingen en innovaties. Ook zijn er korte workshops en maak je kennis met trainingen en opleidingen die zorgen dat jij jouw personeel blijft binden & boeien aan jouw organisatie.

Delivery & Mobility in een nieuw jasje

Veranderende regelgeving op gebied van de reductie van CO2, stadslogistiek en de belevering van de Horeca en de groeiende vraag naar maaltijdbezorging ze zorgen allemaal voor vragen bij ondernemers. Op het Delivery & Mobility kennisplein maak je kennis met de hele reis van belevering tot bezorging. Startend met de levering aan de horecakeuken en/of de darkkitchen, het bezoeken van een volledig operationele dark kitchen tot het bezorgmoment bij de consument. We delen cijfers op het gebied van maaltijdbezorging, hoe je als ondernemer kunt inspelen op deze ontwikkeling? Hoe jij meer rendement kan halen uit de keuken die je nu al bezit en er zijn ronde tafelsessies die meer inzicht geven in de hedendaagse uitdagingen als zero emissie stadslogistiek. Geïnteresseerd in de wereld van mobiliteit en wat je moet doen om er morgen mee te beginnen? Kom dan vooral langs in hal 8 en laat je inspireren door alles wat je meer omzet op kan leveren.

Kijk hier voor al het nieuws over Horecava!

Tags: 
Artikel delen