Brabantse chefs komen naar de gast toe!

Brabantse chefs komen naar de gast toe!

Vanaf vandaag kunnen mensen in Noord-Brabant het restaurant in huis halen met CHEFSTBL, een nieuw online boekingsplatform dat antwoord geeft op de huidige restricties in de horeca.

CHEFSTBL maakt het als eerste weer mogelijk om met familie en vrienden lekker “uit eten” te gaan, met een professionele chef-kok in je eigen huis.

Brabants Finest Private Chefs

CHEFSTBL is bedoeld om de restaurantervaring naar huis te halen. Via CHEFSTBL zijn momenteel bijna 30 privé koks beschikbaar, variërend van sterrenchefs, TV koks, professionele private chefs en grillmasters, tot bekende restaurants uit de regio. Net als in een restaurant word je als klant volledig ontzorgd. Naast een geweldig diner met bijpassende wijnen wordt de tafel mooi gedekt met servies en glaswerk. Na afloop wordt de afwas weer meegenomen en blijft er een schone keuken achter als de chef weggaat.

Uit eten beleving tijdens coronatijd

Oprichters Bart Manders en Kim van der Zande, kwamen op het idee toen ze zagen hoe de horeca beperkt werd door de coronamaatregelen. “Uit eten gaan draait om beleving”, aldus van der Zande. “Als groepen vrienden of familie die beleving in het restaurant niet kunnen krijgen, waarom brengen we de beleving dan niet gewoon naar de mensen thuis?’’. Uit onderzoek van DPG.nl blijkt dat 51% van de mensen het mist om uit eten te gaan maar ook dat 67% van de mensen twijfelt om naar een restaurant te gaan. 15% zegt zelf voorlopig helemaal niet naar een restaurant te willen gaan. “De horeca- en restaurantbeleving verandert door het coronavirus. Hier speelt CHEFSTBL perfect op in met een chef-kok die mensen thuis totaal ontzorgt”, zegt horeca ondernemer Gijs van der Velden - van Cookaholics uit Waalwijk.

Creatief ondernemerschap

Manders: “We laten ons niet tegenhouden door wat er niet kan, maar gaan juist zoeken naar wat er wel kan. En dat werkt aanstekelijk. Het is prachtig om te zien hoe ondernemers in de horeca creatief meedenken in oplossingen, ondanks dat zij hard zijn geraakt”. Zo denkt ook sterrenchef Lars Albers, eigenaar van Restaurant Vigor uit Vught: “Private dinners zijn een geweldige manier om onze gasten ook thuis onze keuken te laten ervaren en daarnaast om nieuwe gasten voor in het restaurant te ontmoeten.“

Altijd weten wat jouw collega's doen? Lees onze nieuwsbrief met al het laatste horecanieuws!

Artikel delen