Chefs koken in pop-up aspergerestaurant

Tags: chef

Chefs koken in pop-up aspergerestaurant

Aan de aspergevelden van Verhoeven Asperges verrijst van donderdag 17 mei tot en met zondag 3 juni een stijlvol pop-uprestaurant. Hier bereiden verschillende (sterren)koks een diner met versgestoken asperges van het land.

Het pop-uprestaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 150 zitplaatsen.  Omdat asperges en wijn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, heeft onze sommelier van Benier Global Wines een mooie selectie gemaakt van verschillende wijnen welke naadloos aansluit bij de gerechten die geserveerd worden.   

Brabantse streekproducten
Een team van (sterren)koks bereidt, aan de velden van Verhoeven Asperges, culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Gasten kunnen reserveren voor zowel lunch als diner. 

18 dagen koken op topniveau 
Voor deze editie komen twaalf restaurantteams, waarvan 3 met 1 Michelinster, één of meerdere dagen koken.  De restaurants die meedoen:
* Auberge du Bonheur Tilburg
* Noble* ‘s-Hertogenbosch
* Peter Gast Gastrobar* Zutphen
* Cuhabo Catering
* ‘t Misverstant Vught
* Liefdegesticht Breda
* De Fuik Aalst
* Ries/De Veste ‘s- Hertogenbosch
* Flicka Kerkdriel
* Cercle des Gourmets de Bois le Duc Nieuwkuijk
* De Heer Kocken Vught  

Voor de reguliere dagen worden de volgende prijzen gehanteerd: 3-gangen of 4-gangen + 1 amuse lunch € 39,50 / 52,50.  4 gangen + 1 amuse diner € 52,50. Voor de top-chefdagen zijn de prijsen: 4-gangen lunch + 1 amuse € 57,50.  5-gangen diner + 2 amuses € 72,50.

Artikel delen