De Pizzabakkers heeft nu ook nieuwe vestigingen in Zaandam en Leiden. De keten staat vooral bekend om verse houtovenpizza’s volgens authentiek Italiaans recept.
"De volle smaken, verse ingrediënten en unieke toppings maken onze pizza’s ongeëvenaard. De superlekkere bodem is dun en krokant. De liefde voor kwaliteit proef je ook terug in de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten als zachte parmaham, pittige pancetta of artisjokken uit Sardinië. Ambachtelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Een deel van onze producten halen we dan ook rechtstreeks uit Italië. Ook onze overige producten kiezen we met zorg", vertelt Renske Stehouwer van De Pizzabakkers.
Prosecco
Bij De Pizzabakkers draait het naast pizza ook om prosecco. Associëren we in Nederland bubbels vaak vooral met speciale gelegenheden, als het aan de Italianen ligt, kunnen bubbels elke dag. Kies voor een lichte Frizzante, een verfijnde Spumante of een van onze verfrissende cocktails
To go
Ook zijn de pizza's en anti pasti to go verkrijgbaar. Pizzabakkers Zaandam is gevestigd op de Dam en in Leiden op de Herenstraat, beiden midden tussen vele andere restaurants waar lekker eten & drinken en gezelligheid centraal staan.
Eerder werd bekend dat Pizzabakkers en Da Portare Via gaan fuseren.