HEERLIJK10Daagse voor culinaire liefhebbers

HEERLIJK10Daagse voor culinaire liefhebbers

De 16de editie van de HEERLIJK10Daagse gaat weer plaatsvinden van 25 oktober t/m 3 november verspreid over het hele land. 

HEERLIJK10Daagse, de tweejaarlijkse formule van HEERLIJK.nl, is zeven jaar geleden in het leven geroepen om bourgondisch Nederland kennis te laten maken met de topgastronomie van ons land tegen een interessante prijs. Van 25 oktober t/m 3 november lunch je voor € 23,50 en dineer je voor € 28,50 euro in de beste restaurants op Hollands grondgebied. 

Garantie voor kwaliteit
Gasten hoeven zich geen zorgen te maken dat de kwaliteit van de driegangenmenu’s wordt aangepast en/of dat de service aanzienlijk anders zal zijn deze tien dagen. Voor beduidend minder geld lunch of dineer je tijdens de HEERLIJK10Daagse gewoon op hetzelfde hoge niveau als de rest van het jaar. Aangesloten restaurants zijn onder andere: Parkheuvel** (Rotterdam), The Knott (Den Haag), Fidele (Drachten), ‘t Amsterdammertje* (Loenen a/d Vecht), De Leuf* (Voerendaal), Chocolat (Breda), Bridges* (Amsterdam), Central Park (Voorburg), Merlot (Amersfoort), Joelia* (Rotterdam), Brasserie Bakboord (Almere), De Kromme Watergang** (Hoofdplaat) en AIM (Loosdrecht).

 

 

 

Artikel delen