Laatste oproep deelname Young Chef Award

Tags: chef

Laatste oproep deelname Young Chef Award

De Euro-Toques Young Chef Award 2018 wordt dit jaar voor de 24e keer georganiseerd. Jonge koks kunnen zich nog tot 4 september inschrijven voor de wedstrijd, die plaatsvindt op 19 september tijdens Gastvrij Rotterdam.

Vijf jonge koks meten zich in deze strijd met elkaar op het gebied van productkennis, techniek en creativiteit. Inschrijven voor de wedstrijd kan via het secretariaat van Euro-Toques Nederland. Aanmelden kan tot 4 september 2018 door een mail te sturen naar: info@euro-toques.nl. Informatie en aanmelden kan ook via de site www.euro-toques.nl.

De jury bestaat dit jaar uit:
* Chefkok Dervilla O'Flynn Ballymaloe House (Euro-Toques Ierland)
* Marie Louise Schipper (schrijver) 
* Vincent van der Zalm (sous chef - Parkheuvel)
* John Spruit (bestuur ETN)
* Wayne Kropman (oud winnaar 2017)

Vorige winnaars
2017 Wayne Kropman
2016 Dennis Steenbergen
2015 Marco van der Wijngaard
2014 Wayne Kropman
2013 Paul Zwart
2012 Pim Veen

en daarnaast nog Sander de Jonge, Maarten Jansen, Arturo Dalhuisen, Jonathan Zandbergen, Jarno Eggen, Marcel de Leeuw, Peter Kuijper, Evert van Dilst, Willem Fijten, Rudy Conings, Pieter Bosters, Michel van der Kroft.

De prijs
De winnaar krijgt een week stage bij een Euro-Toques restaurant in Europa in overleg, met een zakgeld van €500,00 voor reis- en verblijfskosten, aangeboden door Food Equipment Groep Nederland keukeninrichtingen.

De prijs voor de finalisten
een oorkonde – kokskleding van Le Nouveau Chef – het Villeroy en Boch servies voor 4 personen waarmee gewerkt wordt op deze dag. De wedstrijd vindt dit jaar plaats tijdens Gastvrij Rotterdam op woensdag 19 september 2018.

Artikel delen