The Lemon Tree meets Soenil Bahadoer

Tags: chef

The Lemon Tree meets Soenil Bahadoer

The Lemon Tree haalt sterren-chef Soenil Bahadoer naar Deventer.

Een paar weken geleden introduceerde restaurant The Lemon Tree de Lemonbox. Een box vol ingrediënten om je woonkamer, in een handomdraai om te toveren tot high class restaurant. Inmiddels zijn honderden boxen zijn bezorgd door heel het land. Hoogste tijd om een nieuw sausje over de box heen te gieten; een Hindoestaans sausje. 

De Lindehof** naar Deventer

Soenil Bahadoer is chef-kok van restaurant De Lindehof** in Nuenen en is verkozen tot Chef van het Jaar door GaultMillau 2020. Met de box haal je Soenil en zijn geheimen je eigen keuken in. Kruiden en specerijen maken de gerechten van deze chef uniek. Geen strak afgewogen hoeveelheden en samenstellingen, maar gevoel. Daar draait het om. 

The Lemonbox x Soenil 

In de box vind je vijf gangen, die je zelf thuis af kunt maken. Twee bereid door Soenil, drie bereid door The Lemon Tree. Naast de versbereide gerechten, de garnering en de menukaart vind je een QR-code. Scan deze code met je telefoon. Via het beeldscherm, veilig op afstand, sta je ineens naast de sterren-chef. Hij staat bekend om zijn wereldberoemde Rendang en hij legt je stap voor stap uit, hoe je dit gerecht afmaakt en presenteert.

Vanaf 22 mei t/m 31 mei reserveer je The Lemonbox x Soenil, gewoon zoals je gewend bent, via de reserveringsstool op de website.

 -Twee gangen, bereid door sterren-chef Soenil Bahadoer.
- Drie gangen, bereid door The Lemon Tree
- Garnering
- Menukaart
- Sfeermakers: servetten, kaarsen en muziek
- How-to-video’s
 

Artikel delen