Nayolie aangesloten bij Euro-Toques

Nayolie aangesloten bij Euro-Toques

Eigenaar Kelvin Lin is met zijn restaurant Nayolie sinds afgelopen dinsdag 1 mei officieel aangesloten bij Euro-Toques Nederland. 

"Kelvin Lin mag met recht een culinair tovenaar genoemd worden. Mét een enorme kennis van zijn vak. Alle creaties, want zo noem ik de gerechtjes die hij ons voorschotelde, zijn goed overdacht en kritisch geproefd door hem zelf, en zijn moeder, van wie hij het vak onder andere leerde", aldus Gerdien van Dijk, PR Euro-Toques. 

Eerlijke producten
Hoewel Kelvin in Nederland is geboren heeft hij een onmiskenbaar Aziatische achtergrond, en hij heeft er zelfs een aantal jaren gewoond om de Aziatische keuken nóg beter in zijn vingers te krijgen. Nu werkt hij met ‘modern Aziatische’ smaken, texturen en structuren. “Ik werk alleen maar met de allerbeste producten” legt hij uit, “Ik doe dat niet om hoog van de toren te blazen of om op te scheppen, maar goede en eerlijke producten zijn gewoon de allerbelangrijkste ingrediënten voor een mooi gerecht. Dat is ook waarom ik graag tot Euro-Toques wilde toetreden. In de Code van Eer is nadrukkelijk opgenomen dat de leden gebruikmaken van natuurlijke, bij voorkeur, streek- en seizoensgebonden producten. Nou geef ik eerlijk toe dat het met mijn Aziatische roots niet mogelijk is om de blauw vin tonijn uit de Noordzee te vissen. De vis die ik gebruik is dus niet lokaal, maar ik let wel heel goed op of het een duurzame vangst is. Daarnaast gebruik ik ook het hele dier, van kop tot staart, en maak ik geen gebruik van kunstmatige toevoegingsmiddelen. Wat dat betreft heb ik een grote klik met Euro-Toques."

 

Artikel delen