Parkheuvel** pop-up op Gastvrij Rotterdam

Parkheuvel** pop-up op Gastvrij Rotterdam

Dit jaar is tweesterren chef Erik van Loo aanwezig met ‘Parkheuvel Experience’ als pop-up restaurant op Gastvrij Rotterdam. In de Parkheuvel Experience kunnen bezoekers van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam genieten van signatuur gerechten.

Voor het vierde jaar op rij biedt Gastvrij Rotterdam met een pop-up restaurant bezoekers en exposanten de mogelijkheid om op de beursvloer te genieten van gerechten en wijnen. Dit jaar zal voor het eerst het pop-up restaurant gerund worden door de tweesterrenchef Erik van Loo.

Signatuur gerechten
De gasten die de pop-up bezoeken kunnen signatuur gerechten van het restaurant verwachten, zoals de oesters met een mousse van limoen, aardappelrösti en Perle Imperial kaviaar of de ganzenlever met rode biet, donkere chocolade en appel.

Robert Melaard, Managing Director Gastvrij Rotterdam: “Het is fantastisch dat één van onze Rotterdamse topchefs, Erik van Loo, met Parkheuvel Experience naar Gastvrij Rotterdam komt. Zo bieden we bezoekers en exposanten van Gastvrij Rotterdam ook dit jaar weer iets bijzonders & culinairs.”

Gastvrij Rotterdam 2019
Van maandag 23 tot en met 25 september vindt de 7e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Bent u ondernemer of manager in de horeca? Dan mag u deze jaarlijkse driedaagse in Rotterdam Ahoy niet missen! Registreer u vandaag nog gratis via deze link.

Artikel delen