Ron Blaauw verbindt opnieuw naam aan zaak

Ron Blaauw verbindt opnieuw naam aan zaak

Na de samenwerking met Bistrobar Berlin in Nijmegen, heeft Ron Blaauw ook zijn naam verbonden aan de tweede Nijmeegse Bistrobar die medio oktober de deuren opent: Bistrobar Bankoh.

Samen met Chef Agus Hermawan (Ron Gastrobars) en het team van Bistrobar Berlin ontwikkelt Blaauw momenteel de gerechten die hun wortels vinden in de keukens van zuidoost Azië. “Het is Aziatisch, maar met een bistrobar-twist”, aldus Blaauw. “Streetfood, gerechtjes op tussengerecht-formaat en lekkere specials om te delen, wat mij betreft het recept voor een geslaagde avond.”

Locatie
Het indrukwekkende Kaapstander gebouw op de kop van de nieuw ontwikkelde Nijmeegse Handelskade, met terras aan de Waal, vormt het decor van de nieuwe zaak die momenteel wordt afgebouwd. “De naam Bankoh refereert aan Bangkok en symboliseert het startpunt van velen van ons die ooit een Azië-reis maakten. Net zoals de naam het startpunt van ónze culinaire reis is. Dat gevoel van ontdekken willen we onze gasten graag geven. Bankoh vormt het middelpunt van smaak”, vertel Frank Goossens, samen met Thijs van Gastel eigenaar van zowel Bistrobar Bankoh als Bistrobar Berlin.   
Opening
De verwachte opening van Bistrobar Bankoh is medio oktober, reserveren is online al mogelijk vanaf 1 november.

Artikel delen