Sibrecht Benning naar Buitenpoort Catering

Tags: chef

Sibrecht Benning naar Buitenpoort Catering

Verrassend nieuws van Sibrecht Benning, de succesvolle en ambitieuze chef die onlangs haar restaurant De Sjalot heeft verkocht. Ze gaat per 1 februari aan de slag bij Buitenpoort Catering.

De energieke chef is erg enthousiast. ''Na jaren van keihard werken en succes met De Sjalot begin ik aan een nieuwe fase. Door privé omstandigheden wilde ik het roer omgooien. Het leiden van een eigen  restaurant botste met de zorg voor mijn zoon. Nu De Sjalot is verkocht kan ik verder werken aan mijn ambities en de eerste is om nieuwe dingen te doen en heel veel bij te leren.''

Catering midden en hoog segment

“Buitenpoort Catering is een grote cateraar waar ik product ontwikkelaar/kok wordt en zo kan gaan bijdragen in de ontwikkeling van het bedrijf. Met name het 'vernieuwende' koken, eigentijds en anders denken, sprak de eigenaren, Ton Janssen en Lidy Bodewes en chef Dirk Kouwen aan in mijn kunnen.  Het is een cateringbedrijf dat in binnen en buitenland actief is en diverse nevenvestigingen heeft in Nederland met de hoofdvestiging in Bemmel. Het gaat hier om catering binnen het midden en hoog segment waarin het hoog segment mijn voorliefde heeft gezien mijn ambities. Ik ga  30 uur per week werken, zodat werk en zorg voor mijn zoon Moussa goed te combineren zijn. Ik start per 1 februari en heb er superveel zin in om weer lekker te koken in een fijn team om zo weer verder te kunnen bouwen aan mijn ambities.”

Artikel delen