Sterrenchefs maken dinerbox 'Harten Diner'

Tags: chef

Sterrenchefs maken dinerbox 'Harten Diner'

Diverse sterrenchefs komen in actie voor een culinaire avond op topniveau om geld in te zamelen voor de Hartstichting. Op 17 of 18 juli geniet jij thuis voor één keer van een unieke en exclusieve restaurantbeleving.

Michelin sterrenchefs Jonnie Boer***, Erik van Loo**, Edwin Vinke**, Marcel van der Kleijn*, Peter Gast* en Dennis Huwaë verzorgen samen een geweldige gastronomische box met een 5-gangen verrassingsdiner. Het Harten Diner is een exclusieve en intieme avond, voor jou en je gezelschap. Geniet van dit unieke sterrendiner op een bijzondere locatie; bij je thuis! Het diner kan door heel Nederland worden bezorgd met uitzondering van de Waddeneilanden. Er is een gelimiteerd aantal boxen beschikbaar.

Reserveren

De opbrengst van het diner komt ten goede aan de Hartstichting Het Harten Diner staat geheel in het teken van het hart. Het unieke menu is samengesteld door de chefs en wordt door middel van gemakkelijke instructies thuis afgemaakt. De voorbereidingen voor dit unieke diner zijn in volle gang. Jonnie Boer, Erik van Loo, Edwin Vinke, Marcel van der Kleijn, Peter Gast en Dennis Huwaë komen samen in actie. Tijdens het Harten Diner wordt er geld opgehaald voor de Hartstichting, vanuit de gedachte: een gezond hart voor iedereen. Het pakket kan nog worden uitgebreid met een bijpassend kaasplankje en/of wijnarrangement. Bij elke gang is er een duidelijke instructie van de chef waarin hij toelicht hoe de bereidingen tot dusver zijn gegaan en wat er thuis nog moet worden gedaan.

Hartonderzoek naar corona juist nu nodig

Het coronavirus kan hartpatiënten ernstig treffen. Ook bij gezonde mensen kan het hartschade veroorzaken. Daarom zijn is recent het corona Hartonderzoek gestart. De stichting wi dat er snel betere oplossingen komen voor problemen van hartpatiënten door corona. Zodat iedereen van corona kan genezen, met zo min mogelijk schade aan het hart.

Tags: 
Artikel delen