Nieuwste creatie Lamb Weston: aardappelwedges met hopsmaak (+proefpakket)

Lamb Weston Brewer's Wedges

Nieuwste creatie Lamb Weston: aardappelwedges met hopsmaak (+proefpakket)

De gepassioneerde frietmakers van Lamb Weston laten zich elke dag inspireren om steeds weer nieuwe innovaties te creëren. De nieuwste creatie is Brewer's Wedges: een unieke combinatie van krokante aardappelwedges met een karakteristieke hopsmaak.

Lichte hopsmaak

Voor Brewer’s Wedges gebruikt Lamb Weston hele aardappelen met schil en worden de wedges in verschillende maten gesneden. Dit geeft ze een  handgesneden en ambachtelijke uitstraling. 
Het bijzondere aan de goudgele lekkernij is de lichte hopsmaak, die doet denken aan een koele blonde. Met een subtiel hoppige, licht bittere bite zijn Brewer's Wedges eenvoudig te combineren met andere smaken.

Brewer's Wedges Brewer's Wedges

 

Benieuwd naar de Brewer's Wedges? Lamb Weston biedt gratis proefpakketten met Brewer's Wedges aan. 

Vraag hier een proefpakket aan

Extra lang warm en krokant

'Consumenten zijn meer dan ooit op zoek naar unieke ervaringen en willen nieuwe smaken, structuren en gerechten op hun bord proberen', aldus Bart Oostwouder, Country marketeer Benelux & Scandinavië. 'Met de Brewer’s Wedges bieden we een smaakcombinatie aan die men thuis niet heeft en spelen we in op het avontuurlijke gevoel dat de consument zoekt.'

Naast de orginaliteit die horecaondernemers laten zien met de Brewer’s Wedges, zijn deze aardappelwedges ook met succes getest voor afhaalmenu's en bezorgdiensten. "Dankzij hun glutenvrije hopbeslag zijn ze hiervoor bij uitstek geschikt, omdat ze langer op temperatuur blijven. Zo kunnen consumenten ook thuis van warme en krokante wedges genieten”, aldus Oostwouder.

Brewer's Wedges

Brewer's Wedges combineren

De nieuwe Brewer’s Wedges gaan goed samen met sterke, gevarieerde tegenhangers op het bord. Zo bevelen de frietmakers van Lamb Weston een Poke Bowl met Brewer’s Wedges aan. Maar ook zeer geschikt bij een T-Bone steak met hopboter, op de borrelplank of bij de lunch.

Bereiding & bestelling

De juiste bereiding van Brewer's Wedges in de friteuse is belangrijk voor een perfect resultaat en textuur: knapperig en krokant van buiten en zacht en fluffy van binnen. Oostwouder: 'Zorg ervoor dat je de beste, verse olie gebruikt en de juiste frituurtijd aanhoudt. De wedges kunnen ook in een hetelucht friteuse of in de oven worden bereid'.

Benieuwd naar de Brewer's Wedges?

Lamb Weston biedt gratis proefpakketten met Brewer's Wedges aan. Vraag deze aan via de button. Wil je de nieuwe Brewer's Wedges bij jou in de zaak serveren? Bij de groothandel zijn ze verkrijgbaar in verpakkingen van 4 x 2,5 kg zakken per doos.

Vraag hier een proefpakket aan

Artikel delen