Gratis sample: REALLY Crunchy Fries en Sweet Potato Fries

Lamb Weston - ADV - Header

Gratis sample: REALLY Crunchy Fries en Sweet Potato Fries

Bijna iedereen houdt wel van patat. Of is het nou friet? Hoe dan ook, niet één patatje is hetzelfde en smaken verschillen. Daarom creëert frietmaker Lamb Weston steeds weer innovatieve én inspirerende aardappelproducten voor de horeca die je gasten een ultieme smaakbeleving geven. Probeer nu gratis een sample van de REALLY Crunchy Fries en/of de Sweet Potato Crispy Fries.

Ontvang gratis sample

De REALLY Crunchy Fries zijn dubbel zo knapperig, bieden een ultieme langdurige crunch en hebben de authentieke uitstraling en smaak. Probeer ze nu zelf en ontvang de sample van de REALLY Crunchy Fries.
 
Wil je je gasten nóg meer variatie en keuze bieden? Dat doe je met de Sweet Potato Crispy Fries van Lamb Weston! Ontvang nu de Sweet Potato Crispy Fries en ontdek de mogelijkheden. 

Ideaal voor take-away en delivery

De REALLY Crunchy Fries, die Lamb Weston vorig jaar introduceerde, zijn een enorm succes. Dat komt doordat dit frietje ontzettend knapperig is. Daarnaast heeft deze friet een holding time van 30 minuten en dat is ideaal voor take-away en delivery. Ook thuis kunnen gasten genieten van deze heerlijk knapperige én warme frietjes. De REALLY Crunchy Fries zijn krokant van buiten en luchtig van binnen en hebben een authentieke uitstraling. Wat je je gasten ook serveert, met de REALLY Crunchy Fries als bijgerecht of basis van het gerecht til je de gerechten naar een hoger niveau.

Populaire en andere smaakbeleving

Een andere smaak en heel populair zijn zoete aardappelfrites. De Sweet Potato Crispy Fries van Lamb Weston zijn een uitstekend alternatief voor het ‘gewone’ frietje. Met dit bijgerecht op je menu bied je je gasten nóg meer variatie en keuze. Zoete aardappelfrietjes worden vaak gezien als een gezondere optie en geven je gasten ook nét een andere smaakbeleving dan dat het ‘gewone’ aardappelfrietje doet.

Lamb Weston levert de Sweet Potato Crispy Fries in twee snijmaten. Het assortiment diepgevroren aardappelproducten van Lamb Weston is een perfecte basis voor je keuken. Je bereidt er snel heerlijke gerechten mee. Frites op de kaart is altijd een goed idee! Serveer de Lamb Weston-producten als bijgerecht bijvoorbeeld bij een luxe vlees-, vis- of groentegerecht, als hoofdgerecht (denk aan loaded fries) of serveer de friet bij de borrel. Succes gegarandeerd!

Artikel delen