advertorial

Perfect gekoelde producten: de basis voor topomzet deze zomer

Select Cuisine HANOS

Perfect gekoelde producten: de basis voor topomzet deze zomer

Dorstige gasten zoeken de terrassen op. Houd jouw ijsblokjesmachine de bestellingen nog bij? En hoe is het gesteld met de koeling, vriezer en klimaatkast? Je wil niet dat deze apparaten uitvallen in een periode waarin je juist een topomzet kunt draaien. Bij Select Cuisine, eigen merk van HANOS SHOP, heb je een enorme keuze in professioneel koel- en vriesapparatuur.

Professioneel koel- en vriesapparatuur

Bekijk het aanbod van Select Cuisine online of kom langs in de showroom aan de Stadhoudersmolenweg 37 in Apeldoorn.

Bekijk het aanbod

De juiste temperatuur

De koelkasten van Select Cuisine zijn van de beste kwaliteit en zeer geschikt voor professioneel gebruik. Er zijn een-, twee- en driedeurskoelkasten met energielabel B. Ben je op zoek naar een wat kleinere koeling voor je bar, overweeg dan een van de verschillende barkoelkasten. Ook heeft het merk diverse soorten wijnklimaatkasten in het assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een enkele of dubbele zone en schenk wijn altijd op de juiste temperatuur.

*De tekst loopt onder de foto's verder.
Select Cuisine_HANOS_Adv_2 Select Cuisine_HANOS_Adv_1


Keuken van Restaurant Acquavite in Naarden-Vesting (links) en WERKMAN in Groningen (rechts) 

Professionele koeling

Een goede vriezer voor het bewaren en vers houden van etenswaren is onmisbaar in een professionele keuken. De vrieskisten en -kasten van Select Cuisine zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en formaten. Is je ijsblokjesmachine aan vervanging toe? Het merk heeft machines voor holle ijsblokjes tot schilferijs. Select Cuisine verkoopt ook werkbanken en koelvitrines. Denk hierbij aan gekoelde opzetvitrines, koelwerkbanken, pizzawerkbanken, saladettes en vrieswerkbanken.

HANOS SHOP

Online groothandel HANOS SHOP verkoopt topmerken als Big Green Egg, Serax, Villeroy & Boch, Kaja en Higold. Sinds kort voegden ze hier hun eigen merk Select Cuisine aan toe. Het brede assortiment van Select Cuisine bestaat uit hoogwaardig keuken- en kookgerei, zoals messen, pannen en apparaten. De items worden vakkundig gemaakt en zijn zeer geschikt voor professioneel en intensief gebruik. Bekijk het aanbod van Select Cuisine of kom langs op de Stadhoudersmolenweg 37 in Apeldoorn.
Artikel delen