'Plantaardige burgers staan straks op 20% van menukaarten in horeca'

Gardens Gourmet Sensational Burger

'Plantaardige burgers staan straks op 20% van menukaarten in horeca'

De verwachting is dat de plantaardige burger tegen 2025 op ruim 20% van alle menukaarten in de horeca staat. De producten van Garden Gourmet sluiten daar goed bij aan. Zoals de Sensational Burger, waarvan het recept is vernieuwd. "Een ongeëvenaarde burgerervaring, zonder enige concessie op het gebied van smaak of textuur." 

 

 

Garden Gourmet heeft de receptuur van z’n populaire Sensational Burger vernieuwd. De producent van de vleesvervanger belooft een ongeëvenaarde burgerervaring, zonder enige concessie op het gebied van smaak of textuur. Een sappige bite, een sensationele smaak en de uitstraling van een versbereide rundvleesburger maken deze burger een onmisbare keuze voor jouw restaurant.

Sappig met een vlezige bite

De vernieuwde Sensational Burger biedt een heerlijke smaakbeleving. Elk ingrediënt is zorgvuldig gekozen met een specifiek doel. De sojaproteïne is niet-genetisch gemodificeerd en biedt alle negen essentiële aminozuren die het lichaam nodig heeft. Daarnaast zorgt de soja voor een sappige en vlezige textuur. Een mix van koolzaad- en kokosolie of koolzaad- en zonnebloemolie bootst de sappige, vettige smaak van vlees na, met minder verzadigd vet dan een vleesburger. Zo hoeven jouw gasten nooit concessies te doen op het gebied van smaak.

Plantaardig zetmeel en vezels geven de burger een stevige, vlezige bite, zonder de typische zachtheid van andere vegetarische burgers. Door de natuurlijke smaakstoffen en fruit- en plantenconcentraten van appel, bieten, wortel en hibiscus heeft de burger een authentieke smaak.

'Deze burger is lager in vet dan een traditionele rundvleesburger'

Vernieuwde Sensational Burger: 193 kcal per portie

Innovatie en gezondheid zijn tegenwoordig belangrijke aspecten voor jouw gasten. Jongeren willen steeds vaker weten waar het eten vandaan komt en waar het van gemaakt is. Met deze Sensational Burger kun je daar op inspelen: de burger is een bron van (Europese soja-)eiwitten (13 g) en vezels (7 g). Dat maakt hem ook nog eens voedzaam. Er hangt een Nutri-Score A aan. Ook bevat de burger slechts 193 kcal per portie en is hij lager in vet (13 g) dan een traditionele rundvleesburger (15, 8 g).

Benieuwd naar deze vernieuwde Sensational Burger van Garden Gourmet? Klik dan op de onderstaande button.

Klik hier voor meer informatie over de Sensational Burger

Artikel delen