Portugese celebrity chef Kiko Martins kookt 30 mei in ARCA Amsterdam

Celebrity chef Kiko Martins
Tags: chef

Portugese celebrity chef Kiko Martins kookt 30 mei in ARCA Amsterdam

De Portugese 'celebrity chef' Kiko Martins komt op 30 mei 2023 koken in ARCA Amsterdam. Samen met ARCA’s chef-kok Henrique Sá Pessoa zal hij werken aan een sterrenwaardig menu. Martins komt speciaal voor de vierde editie van ARCA Behind the Pass; een terugkerend culinair concept, waarbij Henrique Sá Pessoa samenwerkingen aangaat met topchefs.

Populaire restaurants in Lissabon

De Braziliaans-Portugese chef-kok Kiko Martins is één van Portugals bekendste chefs en heeft zijn reputatie opgebouwd met onder andere een aantal populaire restaurants in Lissabon. Martins brengt zijn passie voor de wereldkeuken naar ARCA, waar hij voor één avond, op 30 mei, de handen ineenslaat met Henrique Sá Pessoa, een bekende Portugese tweesterrenchef. Het menu zal een unieke fusie van Portugese en Aziatische smaken zijn. De twee koken een menu van zes gangen met bijpassende wijnen tijdens het event.

Aziatische en Portugese keuken

‘We zijn ontzettend blij dat we chef Kiko Martins naar Amsterdam kunnen halen voor ARCA Behind the Pass’, aldus Henrique Sá Pessoa. "Kiko is niet alleen een geweldige vriend, maar ook één van de beste koks in Lissabon, altijd met hints van Portugese ingrediënten en technieken! Deze samenwerking zal heel leuk zijn en onze passie voor Aziatische en Portugese keuken zal goed terug te zien zijn in het menu."

Henrique Sá Pessoa en Kiko Martins ARCA Behind the Pass
Chefs Henrique Sá Pessoa en Kiko Martins koken samen voor ARCA Behind the Pass
Artikel delen