Remia opent pop-upmuseum op Horecava: ode aan ‘Lekkerste Speciaaltje’

Remia - Lekkerste Speciaaltje
Tags: food

Remia opent pop-upmuseum op Horecava: ode aan ‘Lekkerste Speciaaltje’

De combinatie van Remia Fritessaus Classic en Remia Curry Ketchup is onlangs uitgeroepen tot het ‘Lekkerste Speciaaltje’. Als eerbetoon aan dit culinaire erfgoed opent Remia tijdens de Horecava 2024 een exclusief pop-up museum, waar een prachtig meesterwerk wordt tentoongesteld.

Remia, de smaakmaker sinds 1925, is als toonaangevende maker van sauzen, vetten, olie en dressings niet meer weg te denken uit de Foodservice. Het ‘Lekkerste Speciaaltje’ blijkt uit een onafhankelijk onderzoek van de meest gebruikte combinaties fritessaus en curry binnen het cafetariakanaal, beoordeeld met uitjes op frites. De combinatie van Remia Fritessaus Classic en Remia Curry Ketchup biedt de perfecte harmonie van smaken. Het resultaat is een onweerstaanbaar culinair meesterwerk en heeft dus de titel het 'Lekkerste Speciaaltje' met recht verdiend.

Kunstwerk

Remia opent op de Horecava 2024 op stand 10.300 een exclusief pop-up museum waarin een schilderij van het ‘Lekkerste Speciaaltje’ een prominente plek krijgt. Dit meesterwerk is gemaakt om het ‘Lekkerste Speciaaltje’ de aandacht te geven die het verdient. Het kunstwerk wordt bewaakt door een museumbewaarder met een rijke achtergrond in de kunstgeschiedenis. Zij neemt de bezoekers in het verhaal achter het schilderij en de connectie met Remia.

Bezoek de stand van Remia op de Horecava 2024 in hal 10, standnummer 10.300 en bezoek hier ook het pop-upmuseum.

 

Artikel delen