Restaurant-keten Pavarotti: een slim doordacht Italiaans concept met kwaliteit

Restaurant-keten Pavarotti: een slim doordacht Italiaans concept met kwaliteit

Met de keten Pavarotti, bestaande uit vijf restaurants en twee to go-locaties in verschillende steden, zet exploitant Big Horeca een doordacht Italiaans concept neer. Het bedrijf maakt slimme keuzes in hun producten, zoals het gebruik van Blue Band Professional 31% van Upfield: “Een aantal van onze koks hadden al goede ervaringen hiermee.”

Foto's: Pim Ras (hoofdfoto Pavarotti Kijkduin)

Pavarotti’s Italiaanse keuken

Pavarotti heeft vijf restaurants en twee to go-locaties in verschillende steden. Exploitant is Big Horeca. “We zijn marktleider op het gebied van bezorging, maar dat gaat bij ons verder dan alleen pizza’s. We hebben ons eigen pastalaboratorium, waarin we elke dag verse pasta’s maken. En sinds een half jaar focussen we ons ook meer op vlees- en visgerechten”, vertelt Don Bogaart.

“We vinden het belangrijk om op alle locaties continuïteit in de gerechten en in de kwaliteit te bieden. Daarom zijn de recepturen in alle restaurants hetzelfde en werken wij met koks die zowel volume willen maken als kwaliteit kunnen leveren.”

Upfield - Blueband - Advertorial - 1
Don Bogaart

Blue Band Professional biedt convenience en kwaliteit

Ga er maar aan staan: met een groot team aan koks in verschillende vestigingen volume maken én continuïteit in de gerechten en in de kwaliteit bieden. Pavarotti lukt dit door slimme keuzes te maken.

Om zo eenvoudig mogelijk de smakelijkste Italiaanse gerechten te kunnen maken, gebruikt Big Horeca bij voorkeur producten die convenience bieden, zoals Blue Band Professional 31% van Upfield. “Wij zijn op deze basisroom overgestapt op aanraden van een aantal van onze koks, die al goede ervaringen hiermee hadden."

"Het is een mooi product, zonder allerlei toegevoegde smaakstoffen en E-nummers. Bovendien is deze room heel gebruiksvriendelijk: het is een kwestie van inkoken en op smaak brengen, zonder dat je schifting in de saus krijgt”, aldus Bogaart. “Voor ons steekt Blue Band Professional echt erbovenuit, zowel in de bereiding als in de kwaliteit van de gerechten. We krijgen dan ook vaak complimenten van onze gasten.”

 

De voordelen van Blue Band 31%

Blue Band Professional 31% is een roomvervanger met 31% vet op basis van karnemelk en plantaardige oliën. Deze roomvervanger geeft snelle binding en opgeklopt tot 2,5 keer meer volume. Daardoor is Blue Band Professional 31% uitstekend te gebruiken als basis of ingrediënt in soepen, sauzen, desserts of als slagroom.

Verder is deze roomvervanger stabiel bij een hoge temperatuur en au bain-marie: er ontstaat geen schifting of velvorming. Ook geeft Blue Band Professional 31% een stabiel resultaat in gerechten met zuren en/of alcohol. Deze roomvervanger is eveneens te gebruiken als ongezoete room. Tegelijkertijd kan tijdens het opkloppen ook eenvoudig suiker en/of vloeistof worden toegevoegd. Blue Band Professional is glutenvrij en geschikt voor een vegetarisch voedingspatroon.

Upfield - Blueband - Advertorial
Artikel delen