Restobar Cin Cin verlegt grenzen in ’s Gravenzande: ‘Dit bestaat hier nog niet’

Restobar Cin Cin 's Gravenzande

Restobar Cin Cin verlegt grenzen in ’s Gravenzande: ‘Dit bestaat hier nog niet’

In het hart van het Westland staat sinds een halfjaar de eerste restobar van de regio: Cin Cin in ’s Gravenzande. Een zaak met een uitgesproken stijl, maar toch toegankelijk voor iedereen, volgens eigenaar George Ntafopoulos: “We zijn de eersten die hier zo’n horecaconcept durven neer te zetten.”

Tekst: Roy Timmerman
Foto’s: Jeremy Ziessen

Uitgesproken horecazaak

De horecafamilie Ntafopoulos is al decennialang een begrip in de regio Den Haag. Ze runden diverse restaurants en horecazaken in Den Haag en Delft. Nu zijn ze nog eigenaar van de twee Griekse restaurants Milos (Wateringse Veld en ’s Gravenzande), The Steak Club (’s Gravenzande) en sinds een halfjaar Cin Cin in ’s Gravenzande. Zoon George runt deze restobar, die in eerste instantie begon als wijnbar, maar al snel doorgroeide tot volwaardig restaurant. Zo ontstond een hybride vorm, lacht Ntafopoulos: een restobar.

In het Westland zijn ze de eersten die zo’n horecaconcept durven neer te zetten. "Bij onze andere zaak, The Steak Club, waren we ook al een beetje aan het experimenteren met een uitgesproken interieur en originele ideeën. Maar Cin Cin gaat nog een stapje verder. Het is spannend, want zoiets bestaat hier eigenlijk nog niet."

*Tekst gaat verder onder de foto.

Restobar Cin Cin ’s Gravenzande

Chique, maar toch toegankelijk

De restobar is volgens Ntafopoulos een toegankelijke plek waar je goed kunt eten en drinken in een ontspannen sfeer, sinds kort ook inclusief terras. "We werken met shared dining – de gerechtjes zijn middelgroot, alles is bedoeld om te delen. De meeste gerechten blijven onder de twintig euro, maar het zijn zeker geen kleine hapjes. We hebben een uitgebreide wijnkaart met mooie wijnen, we maken ook zelf verse cocktails. Het is eigenlijk net wat luxer dan wat je normaal in de buurt vindt."

"Sommige mensen vonden het gewaagd om dit hier in ’s Gravenzande te doen”, vervolgt Ntafopoulos. “Maar we zochten juist die tussenweg: strak, een beetje chiquer, maar wel toegankelijk. Niet té chique, zodat het onbereikbaar wordt voor het lokale publiek. Woodfever uit Naaldwijk verzorgde het design. We wilden iets wat overdag én ’s avonds werkt – dus kozen we voor een retro jaren 60-look met een rustige sfeer. Mensen houden hier van een drankje, maar blijven echt in hun eigen dorp. Ze gaan niet zo snel richting Den Haag of Rotterdam. Dat maakt het ook bijzonder: je bouwt snel een vaste klantenkring op."

*Tekst gaat verder onder de foto's.

Restobar Cin Cin ’s Gravenzande Restobar Cin Cin ’s Gravenzande


Livemuziek

Op zondagen organiseren ze verder nog regelmatig livemuziek. De mensen uit de regio houden van Nederlandstalige zangers, zegt Ntafopoulos. "Die treden hier regelmatig op en het begint steeds meer aan te slaan. Zo hadden we met Sinterklaasavond een volledig gevulde zaak, dan is het echt een feestje hier.”

Restobar Cin Cin ’s Gravenzande
Restobar Cin Cin ’s Gravenzande Restobar Cin Cin ’s Gravenzande
Restobar Cin Cin ’s Gravenzande Restobar Cin Cin ’s Gravenzande
Artikel delen