Roos Stevens nieuwe maître van Flore** in Amsterdam

Roos Stevens

Roos Stevens nieuwe maître van Flore** in Amsterdam

Roos Stevens is vanaf 1 februari de nieuwe maître van restaurant Flore** in Amsterdam. Zij zal onder andere verantwoordelijk zijn voor het aansturen van het service team. Hiervoor was zij maître-sommelier bij restaurant Bridges in Amsterdam. Flore bevindt zich in hotel De L’Europe Amsterdam.

Roos Stevens: "Flore is een prachtig restaurant met een duidelijke visie waar ik mij geheel in kan vinden. Ik ben ervan overtuigd dat mijn visie op gastvrijheid een bijdrage gaat leveren in het verdere succes van het restaurant. Ik kijk er ontzettend naar uit om het restaurant samen met Bas en het hele team van Flore naar een nog hoger niveau te gaan brengen.”

Restaurant Flore heeft twee Michelinsterren en een groene ster. Aan het roer in de keuken staat chef Bas van Kranen. "Afgelopen twee jaar heb ik samen met mijn team gewerkt aan het versterken en uitdragen van mijn creatieve geest en visie: een restaurant neerzetten waarbij alles draait om conscious fine dining."

Bewustwording op hoog niveau

"Zowel het keukenteam als het service team streeft naar het blijven verrassen en vernieuwen binnen de wereld van bewustwording op het allerhoogste culinaire niveau, waarbij consistentie en perfectie zowel op het bord al in de service voorop staat."

Artikel delen