Jonathan Zandbergen & The Meatlovers verlengd

Jonathan Zandbergen & The Meatlovers verlengd

Sterchef Jonathan Zandbergen is een van ambassadeurs van en gezichten op Themeatlovers.nl. Met recepten inspireert hij vleesliefhebbers tot de lekkerste gerechten die de hoge kwaliteit vlees van The Meatlovers tot zijn recht laten komen. De samenwerkig bevalt beide partijen goed, vandaar dat deze voor de komende twee jaar is verlengd.

Vriesvers

The Meatlovers bestaat uit een serie vriesvers producten die in supermarkten verkrijgbaar zijn (o.a. Jumbo en Jan Linders). Daarnaast is in het eerste kwartaal van 2020 de webshop tot stand gekomen, waar consumenten online vlees kunnen bestellen en het vers thuisbezorgd krijgen. Met het prachtige kwaliteitsvlees van The Meatlovers kan de consument thuis een restaurant-waardige ervaring hebben.

Recepten en tips van een echte sterchef helpen hier nog eens extra bij. Sinds 2017 is Jonathan Zandbergen actief voor The Meatlovers.

jonathan zandbergen the meatloversOvereengekomen de samenwerking te continueren

Beide partijen zijn overeengekomen de samenwerking te continueren en intensiveren. Zo is afgelopen jaar het gezicht van Jonathan ook op de retailverpakkingen verschenen. Het maken van receptenfilmpjes wordt vervolgd en er bestaan ideeën voor extra filmpjes met een andere insteek. Daarnaast zal de rol van Jonathan worden uitgebreid richting culinair adviseur.

Hij zal bijvoorbeeld samen met de slagers van The Meatlovers kijken naar assortimentsuitbreiding en nieuwe producten selecteren. Waar het aanbod nu vooral uit naturel vlees bestaat, zijn er plannen om bijvoorbeeld een gekruide worst met eigen receptuur te ontwikkelen.

Kwaliteit constant hoog

Jonathan Zandbergen: “Het is altijd leuk om thuis-koks te helpen met recepten, zeker met het mooie vlees dat The Meatlovers biedt. Uiteraard heb ik de producten getest voor me aan The Meatlovers te verbinden en in de afgelopen jaren is de kwaliteit constant hoog gebleven. Ik wil consumenten graag meer vertellen over de achtergrond en herkomst van dit bijzondere vlees.

Dat is nu nog onderbelicht en verdiend de aandacht, want ook dat heeft zeker bijgedragen in mijn keuze om met The Meatlovers in zee te gaan.”

The Meatlovers

The Meatlovers biedt consumenten naturel vlees, wild en gevogelte van hoogwaardige kwaliteit. Het vlees komt uit de beste streken ter wereld. Ras en voeding zijn mede bepalend voor de smaak, ook hier houdt The Meatlovers rekening mee in haar keuze voor het assortiment.

The Meatlovers bestaat uit een breed assortiment vries vers producten voor de retail. Daarnaast heeft het een webshop (themeatlovers.nl) waar consumenten online vlees kunnen bestellen en het vers thuisbezorgd krijgen.

Over Jonathan Zandbergen

Chef-kok Jonathan Zandbergen is Executive chef bij 1 Michelinster restaurant Merlet in Schoorl en door Gault&Millau verkozen tot Talentvol Chef van het jaar 2017. In 2018 was hij een van de vaste juryleden van Masterchef Nederland en sinds maart 2020 mag hij ook de titel SVH Meesterkok voeren.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!

Artikel delen