Lancering boek Soenil Bahadoer: 'Spicy Chef'

Tags: chef

Lancering boek Soenil Bahadoer: 'Spicy Chef'

Nadat Soenil Bahadoer eerder dit jaar is verkozen tot Chef van het jaar 2020 door Gault&Millau, en de viering van het jubileum van zijn restaurant plaats heeft gevonden, is nu zijn boek 'Spicy Chef' verkrijgbaar. In 'Spicy Chef' neemt Soenil Bahadoer de lezers mee op reis, deelt hij verhalen en recepten uit zijn jeugd en bijzondere signatuurgerechten uit zijn restaurant De Lindehof.

bereiden spicy chef soenil bahadoerInternationale invloeden

In zijn gerechten mixt Soenil Bahadoer Hindoestaanse, Surinaamse en Indiase met Franse invloeden. Zijn restaurant De Lindehof in Nuenen heeft twee michelin sterren, waar hij de gasten telkens weer opnieuw verrast met de samenstelling van zijn gerechten en smaken.

Een verhaal van familie, eetcultuur en recepten

Nu is zijn boek verkrijgbaar met meer dan vijftig recepten, verhalen over zijn familie, hun eetcultuur, de familierecepten en zijn Surinaams-Indiase afkomst. Met zijn gerechten en recepten in het boek daagt hij uit om meer te doen met smaak. Het boek is tevens een afspiegeling van Soenil Bahadoers nieuwe Surinaams-Indiase keuken.gerechten soenil bahadoer

Lancering boek Spicy Chef

Vandaag, 1 september wordt Bahadoers boek ‘Spicy Chef’ gelanceerd, maar gasten kunnen het boek ook alvast bestellen via de Lindehof. De prijs bedraagt € 49,95. Er is ook een luxe Limited Edition beschikbaar van Spicy Chef, voor de liefhebbers: een exclusieve uitgave van het boek in een speciale box met fluwelen afwerking met daarbij als primeur het nieuwe steak knife van Soenil. De prijs voor deze unieke set is € 250.

Artikel delen