Sterrenchef Hans van Wolde lanceert boek over Brut172**

Brut, dat ben je zelf hans van wolde
Tags: chef

Sterrenchef Hans van Wolde lanceert boek over Brut172**

Dit voorjaar presenteert Hans van Wolde, chef en eigenaar van restaurant Brut172**, een nieuw boek genaamd 'Brut, dat ben je zelf'. In dit boek neemt Van Wolde de lezer mee naar de glooiende heuvels van het Zuid-Limburgse Mergelland, waar het met twee Michelinsterren bekroonde Brut172 huist.

 

Foto's: Guy Houben

Handvat voor het ‘nieuwe werken’

'Brut, dat ben je zelf' geeft een inkijk in het leven in een sterrenzaak, en waarom dat leven best wel zwaar, maar o, zo leuk is. Het boek staat vol reële en oprechte verhalen die de lezer inzicht geven in alles wat Brut172 zo bijzonder maakt: leveranciers, ingrediënten, personen, verhalen en toekomstplannen.

Een speciale rol is weggelegd voor de nieuwe generatie vakmensen. "Die staan voor kwaliteit, maar ook echt kunnen genieten. De nieuwe generatie, die keihard werkt, maar ook relaxed is en zichzelf onuitputtelijk kan verwennen. Een generatie om te bewonderen en te vertrouwen", aldus Van Wolde. "Ik heb dit boek gemaakt als geschenk voor hen. Als handvat voor het 'nieuwe werken'."

"Ik heb dit boek gemaakt als geschenk voor hen"

Recepten uit de keuken van Van Wolde

Die verhalen worden aangevuld met recepten uit de keuken van Van Wolde en Brut172. Recepten uit het verleden en van het heden. Recepten om thuis zelf te maken, herkenbaar voor de liefhebber en de hobbykok, want, Brut, dat ben je zelf.

Hans van Wolde Brut, dat ben je zelf
Recept uit de keuken van Van Wolde

Co-productie van Brut172 en Chapeau Magazine

'Brut, dat ben je zelf' is een co-productie van Brut172** en Chapeau Magazine. Het boek is vanaf 7 april 2022 te bestellen via brutdatbenjezelf.nl en komt op 1 mei uit. Vanaf mei is het boek verkrijgbaar via brutdatbenjezelf.nl, Brut172** en de Nederlandse boekhandels.

Hans van Wolde Brut, dat ben je zelf Hans van Wolde Brut, dat ben je zelf

Pre-order 'Brut, dat ben je zelf'

Pre-order 'Brut, dat ben je zelf' tot 29 april 2022 16.00 via de onderstaande button en maak kans op een lunch voor twee personen bij Brut172

Pre-order hier

Artikel delen